Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ερμής Ζωνιανών απέναντι στη Γλυφάδα, αλλά έφτασε τελικά σε εμφατική νίκη με 5-2 με την οποία “έπιασε” στην 6η θέση τον Ιωνικό.

Αυτή ήταν η 2η εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη και η 10η συνολικά στο πρωτάθλημα. Σε μεγάλη μέρα για τον Ερμή ήταν ο Νίκος Κατσικοκέρης, που πέτυχε “καρέ” των γκολ και έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα, “πιάνοντας” στην κορυφή των σκόρερ τον Περογαμβράκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ με τον Γεωργακόπουλο, αλλά με τέσσερα γκολ (16’, 23’, 40’ και 47’) ο Κατσικοκέρης έφερε… τούμπα το ματς. Στο 80’ ο Ανυφαντάκης πέτυχε το 1-5, για να μειώσει η Γλυφάδα με τον Λαμπρογεώργο στις καθυστερήσεις.

Γλυφάδα (Δημήτρης Μανταλόβας): Ζιώγκας, Τζελένη, Σινάνι (46’ Φερεντίνος), Παϊκόπουλος, Βαρδακώστας, Παπακωνσταντίνου (66’ Γκούμας), Καραγιάννης, Κόντι, Κόκκαλης (66’ Νίκου), Γεωργακόπουλος, Λαμπρογεώργος.

Ερμής Ζωνιανών (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Τζανής, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Βογιατζής, Σταθόγλου (75’ Βιτώρος), Σούκιας (72’ Κασαπάκης), Μπεκατώρος, Στρατήγης (65’ Πασιαλής), Κατσικοκέρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook