Aνακοίνωση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο Ανοικτοί Ορίζοντες”.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

“H σημερινή μέρα, είναι ευκαιρία για να εκφράσουμε τη βαθιά μας εκτίμηση αλλά και το σεβασμό, για τη γυναίκα που μέσα από τους συνεχείς αγώνες προσπαθεί να κερδίσει τη θέση που δικαιούται αλλά και αξίζει στην κοινωνία και στον κόσμο.

Η Ευγνωμοσύνη και η Αγάπη μας γι` αυτή είναι απεριόριστη γιατί μέσα από το τριπλό της ρόλο της  Μητέρας, της Συζύγου, της  Εργαζομένης, έχει ανυπολόγιστη προσφορά στην προσπάθεια για μια ανθρώπινη κοινωνία με αρχές και αξίες.

Η σκέψη μας όμως σήμερα, λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται παγκόσμια, στρέφεται πιο πολύ προς τις γυναίκες πρόσφυγες.

Τις γυναίκες εκείνες που δοκιμάζονται σκληρά, καθώς βιώνουν στον υπέρτατο βαθμό, τον Πόνο, Σωματικό και Ψυχικό, την Οδύνη της απώλειας αγαπημένων προσώπων, την αβεβαιότητα για το Αύριο.

Σε ένα περιβάλλον ρευστό όπου η ανθρωπιά τίθεται σε δεύτερη μοίρα και όπου κυριαρχούν η σκοπιμότητα και το συμφέρον, η γυναίκα πρόσφυγας είναι μια εμβληματική μορφή που παραμένει όρθια και συμβολίζει, τον Αγώνα, την Αυταπάρνηση, τη Θυσία, τη Δίψα για Ζωή και τελικά την Ελπίδα.
 
Για τη Δημοτική Παράταξη Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο επικεφαλής  Γιάννης Κουράκης.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook