Με τέσσερα χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ, από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό, που διεξήχθη στο ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Οι Μαρία Κατσούλη, Μαρία Τζανίδη, Γιάννης Ξενάκης και Γιώργος Παλιουργιώτης ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η ανακοίνωση από τον Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ:

Με 4 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο που διεξήχθη στην Αθήνα στο ολυμπιακό κλειστό γήπεδο των Ανω Λιοσίων στις 4-5-6 Μαρτίου, το οποίο διοργάνωσε η Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

Στο αγωνιστικό πρωτάθλημα συμμετείχαν πάνω από 1500 αθλητές απο 170 περίπου συλλόγους, ενώ 200 ακόμα αθλητές συμμετείχαν και στο τεχνικό πρωτάθλημα.

Ο Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ συμμετείχε με 11 αθλητές στο αγωνιστικό -φώτο από αριστερά: Καντάρας Νίκος (προπονητής) Μητσοτάκης Αντώνης, Κατσούλης Στράτος, Παλιουργιωτης Γιώργος, Ξενάκης Γιάννης, Τζανίδη Μαρία, Παναγιωτίδης Ανδρόνικος, Μαζανάκης Μανώλης, Καπριδάκης Στέλιος, Μπουρδαντωνάκη Γεωργία, Αντωνίου Ελένη, Κατσούλη Μαρία-, κατακτώντας 4 χάλκινα μετάλλια με τους Κατσούλη Μαρία, Τζανίδη Μαρία, Ξενάκη Γιάννη και Παλιουργιώτη Γιώργο.

Ο προπονητής του συλλόγου Κανταρας Νίκος δήλωσε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και με πολλά άτομα σε όλες τις κατηγορίες. Τα 4 μετάλλια θεωρούνται μεγάλη επιτυχία γιατί στο Ταεκβοντο είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να πετύχεις διάκριση, διότι έχει πολύ μεγάλο και υψηλό ανταγωνισμό καθότι πρόκειται για Ολυμπιακό αγώνισμα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς του: χρώματα ΚΑΜΠΑΚΟΣ, agrocenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ, οικοδομικές εργασίες ΦΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜ. και διαμορφώσεις εξ.&εσ. χώρων ΜΟΡΦΗ.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook