Στην μνήμη του θρυλικού Σφακιανού παπά των Λευκών Ορέων, αφιέρωσε τον νέο ξενώνα που δημιουργεί ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Θεόφιλος».

Πολύτεκνος ο παπα Γιώργης Χιωτάκης, με 11 παιδιά, καταλάβαινε τις ανάγκες όλων των πολυτέκνων και έκανε αγώνες για τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη στήριξης, μέχρι και λίγο πριν «φύγει»  στις 21 Φεβρουαρίου.

Στον ξενώνα «Παπα Γιώργης Χιωτάκης» θα φιλοξενούνται εκτός από φοιτητές πολύτεκνων οικογενειών που σπουδάζουν στην Αθήνα και άπορες πολύτεκνες οικογένειες. Με άνετους χώρους, μεγάλο κήπο, παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ και αίθουσες εκδηλώσεων.Θα δίνουν χαρά και ελπίδα στα παιδιά.

O Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Θεόφιλος» από την ίδρυση του το 2004 έχει καταφέρει γιγαντιαία άλματα προς την επίτευξη των σκοπών και των στόχων του και καθημερινά βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στην Ελληνική κοινωνία, που με αργούς μεν αλλά σταθερούς ρυθμούς συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα του έργου και την υπευθυνότητα με την οποία ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ χειρίζεται το θέμα.

Η στήριξη προς την πολύτεκνη οικογένεια είναι το ουσιαστικότερο βήμα προς την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας, και όλα τα μέλη, φίλοι, εθελοντές, χορηγοί και δωρητές του Οργανισμού έμπρακτα συμβάλλουν με τις προσφορές τους, την εργασία τους και τις ευγενικές τους προθέσεις για καλύτερες συνθήκες ζωής και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook