Τα όμορφα χωριά ,όμορφα….ενώνονται, μέσα από αθλητικές δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και ομαδικότητας αλλά και διά μέσου δραστήριων Πολιτιστικών Συλλόγων όπως αυτοί του Κεραμουτσίου , της Μονής και της Τυλίσσου.

Με δική τους πρωτοβουλία οργανώθηκε Αγώνας δρόμου που αφορά και στα τρία γειτονικά και γραφικά χωριά , με διοργανωτές τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Παύλο Ποτουρίδη και Ελένη Μανούσακα, που με την ενεργό δράση τους εδώ και 25 χρόνια σε αθλητικές δραστηριότητες προάγουν την ευγενή αθλητική άμιλλα στην Κρήτη μα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η πορεία τους δεν ξεφεύγει ποτέ από την κατεύθυνση της ποιότητας και της υγιούς στάσης ζωής και δράσης. Έτσι και για το ΣΑΒΒΑΤΟ διοργάνωσαν Αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων που ξεκινά από την Κεντρική πλατεία Τυλίσσου στις 19:00 το βράδυ με πορεία προς το Μοναστήρι Παναγίας Λούτρας συνέχεια προς τη Μονή και τερματισμό στην τοποθεσία Φλέγα.

Από εκεί θα μεταφερθεί η δράση στην Κεντρική πλατεία στο Κεραμούτσι όπου έχουν προγραμματιστεί από τους Π. Ποτουρίδη και Ε. Μανούσακα παιχνίδια συνεργασίας και υγιούς άμιλλας που όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο ευεργετικά είναι αφού βοηθούν τους νέους ανθρώπους να αναπτύξουν συναγωνισμό και άλλες υψηλές αξίες , απαραίτητες για την σύσφιξη σχέσεων και την επίτευξη κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στην εκδήλωση αυτή μπορούν να λάβουν μέρος άτομα όλων των ηλικιών , αφού η θέληση δεν γνωρίζει ηλικίες!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook