Εξιχνιάστηκαν χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πέντε υποθέσεις κλοπών – αρπαγής τσαντών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συνελήφθη στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος  κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο 34χρονος επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, αφαίρεσε από 62χρονη ημεδαπή, τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Έγινε όμως αντιληπτός και κατά τη διαφυγή του απέρριψε την αφαιρεθείσα τσάντα.

Άμεσα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ο 34χρονος.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 34χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 03.03.2016 έως και την 09.03.2016 με τον ίδιο τρόπο δράσης, είχε διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές- αρπαγές τσαντών, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, οι οποίες περιείχαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 1.800 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook