Με τη συμμετοχή οκτώ  αθλητών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών, συνεχίζει η  Γ.Ε.Η. τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο χώρο της Ξιφασκίας. Οι αγώνες πρόκειται να διεξαχθούν στην Αθήνα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Στο όπλο της Σπάθης Νέων Ανδρών  θα αγωνιστούν οι Μάριος Γιακουμάτος, Μιχάλης Βαρδάκης και Μάρκος Χρυσοφάκης και Γιώργος Στεφανουδάκης ενώ στη Σπάθη Νέων Γυναικών οι  Γιούλη Παρασύρη, Βιβή Ασσαριωτάκη, Νικολέτα Μανιδάκη και Εύα Στφανουδάκη.

   “Οι αθλητές της Γ.Ε.Η. μετά από συστηματικές προπονήσεις είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα” δηλώνει ο προπονητής της ομάδας Σπάθης της Γ.Ε.Η. Παναγιώτης Τζινιόλης.”

 Ευχόμαστε στους αθλητές μας ολόψυχα  καλή επιτυχία.

Επίσης, ενημερώνουμε όσους  ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα της Ξιφασκίας μπορούν να μας επισκεφτούν στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου-θύρα 6.Εκεί θα βρουν καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές  οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στη διδασκαλία της Ξιφασκίας. Πληροφορίες  τηλ.6974828302-6937037341

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook