Προθεσμία 48ωρών στον ΟΦΗ προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια αποφάσισε να δώσει σήμερα η ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε. 
Το θέμα αυτό είναι τυπικό πάντως καθώς ο ΟΦΗ με έγγραφο του στην Ομοσπονδία αλλά και με επίσημη ανακοίνωση του έχει κάνει ήδη γνωστό ότι θα αποσύρει την προσφυγή του από τα δικαστήρια και έτσι δεν θα φτάσουμε στην 21η Ιουλίου όπου και έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης. 
Στον ΟΦΗ περίμεναν ουσιαστικά να επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Football League για τη σεζόν 2010-2011 όμως αυτό παραμένει άγνωστο αν θα γίνει στο διοικητικό συμβούλιο Ένωσης Β΄- Γ΄ Εθνικής που μάλλον θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. 
Κατά συνέπεια η κρητική ομάδα μέχρι την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να αποσύρει την προσφυγή της από τα πολιτικά δικαστήρια περιμένοντας βέβαια και πότε θα οριστεί η νέα επιτροπή η οποία θα εξετάσει το φάκελο της ομάδας με τα χαμηλά κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. 
Πάνε για πλέϊ οφ μέσα στο κατακαλόκαιρο! 
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ παρά το γεγονός ότι είμαστε ήδη στις 13 Ιουλίου αποφάσισε να ζητήσει νέα παράταση της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 από την ΟΥΕΦΑ προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα πλέϊ οφ της Football League αλλά και της Football League 2. 
Υπενθυμίζουμε ότι είχε δοθεί μια πρώτη παράταση στη λήξη του πρωταθλήματος της Football League μέχρι και τις 15 Ιουλίου αλλά η ημερομηνία αυτή φτάνει στο τέλος της χωρίς να έχει κουνηθεί φύλλο είτε για την διεξαγωγή των πλέϊ οφ , είτε για την επικύρωση της βαθμολογίας. 
Έκπληξη μάλιστα προκαλεί η πρόταση του προέδρου της Ένωσης- Β΄-Γ΄ Εθνικής Σπύρου Καλογιάννη για την διεξαγωγή των πλέϊ οφ σε γήπεδα της Αθήνας κάτι που δεν προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος. 
Όλα αυτά τα υπέροχα συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο της Football League και ενώ και νέα παράταση να δοθεί από την ΟΥΕΦΑ γνωρίζουν καλά ότι και πάλι δεν προλαβαίνουν να ολοκληρωθούν τα πλέϊ οφ μέχρι και τις 31 Ιουλίου. 
Την ίδια ώρα εκκρεμούν πολλές αποφάσεις για τις ομάδες από την Football League που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέϊ οφ με τα Τρίκαλα να διώκονται για πλαστή εγγυητική επιστολή , τον Λεβαδειακό και τον πρόεδρο του να εμπλέκεται στα στημένα παιχνίδια και την Δόξα Δράμας να έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες στο ρόστερ της. 
Παράλληλα είναι πολύ πιθανό Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα να υποβιβαστούν στην Football League μετά τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν από τους αθλητικούς δικαστές για τα στημένα παιχνίδια κάτι που σημαίνει ότι από την στιγμή που έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της Super League τότε πρέπει να ανέβουν απευθείας η 3η και 4η ομάδα της τελικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League . 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook