Ένας 23χρονος συνελήφθη χθες στο δήμο Φαιστού για κλοπή δύο ραβδιστικών μηχανών. Στην κατοχή του βρέθηκαν εκτός από τα κλοπιμαία και φυσίγγια.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Εξιχνιάστηκε χθες (10.03.2016), στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, υπόθεση κλοπής. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού κατηγορούμενο για κλοπή. Επιπλέον, ο 23χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, την 10.01.2016 σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 69χρονου ημεδαπού δύο αγροτικά μηχανήματα (ραβδιστικές μηχανές) ιδιοκτησίας του ίδιου και 72χρονου ημεδαπού.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης της εν λόγω κλοπής είναι ο 23χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (10.03.2016) το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στην οικία του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια και τα αφαιρεθέντα αγροτικά μηχανήματα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook