Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 10 Μαρτίου  από τις 10:00 έως 15:00, στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας των στελεχών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Συνάντηση Εργασίας των Διευθυντών/ντριών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Χανίων, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Τερζάκη Γεώργιο, και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Μηλιαράκη Εμμανουήλ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ευρύτερη ενημέρωση των στελεχών σε διοικητικά θέματα από την κ. Ανδρεαδάκη Βάλια, Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Κρήτης, η σύντομη παρουσίαση των σχολικών μονάδων του Δήμου Χανίων, η διάχυση καλών πρακτικών και η αμοιβαία ενημέρωση για την αντιμετώπιση θεμάτων που προβληματίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα σήμερα, εποχή αξιοσημείωτων αλλαγών σε κάθε επίπεδο (κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό, πολιτισμικό). Επίσης, συζητήθηκαν σκέψεις-προτάσεις εν όψει της συνάντησης των Διευθυντών Εκπαίδευσης που θα γίνει με τον Υπουργό Παιδείας, στις 15 Μαρτίου 2016, στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της επιμορφωτικής αυτής συνάντησης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία προσφέροντας στα στελέχη εκπαίδευσης την ευκαιρία να επικοινωνήσουν προβληματισμούς και εμπειρίες τόσο μεταξύ τους όσο και με τον κ. Τερζάκη που δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων Διευθυντών/ντριών, οι οποίοι κατέθεσαν προβληματισμούς και αξιολογότατες προτάσεις με τρόπο που αναδείκνυε το υψηλό επιστημονικό και επαγγελματικό τους επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook