Στο Ξαμουδοχώρι, ένα όμορφο ημιορεινό οικισμό των Χανίων, δεσπόζει επιβλητικά το συγκρότημα Athina Luxury Villas.

Χτισμένο σε μια προνομιούχα περιοχή, μέσα σ’ ένα κατάφυτο περιβάλλον με ελαιόδεντρα, αμπέλια και εντυπωσιακή θέα στα παράλια του Δήμου Πλατανιά, αποτελεί ένα πραγματικό ησυχαστήριο.

Απέχοντας, λίγα μόλις λεπτά από τις πολυσύχναστες παραλίες του Πλατανιά, με την έντονη νυχτερινή ζωή και σε απόσταση μόλις 19 χιλιoμέτρων από το κέντρο των Χανίων, οι βίλες Athina μοιάζουν να βρίσκονται στο τέλειο σημείο για τις κοντινές σας αποδράσεις.

Το συγκρότημα αποτελείται από 3 βίλλες πολυτελείας, τύπου μεζονέτας, τη Ροδιά, τη Μυρτιά και τον Κισσό, κατασκευασμένες σ’ ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον 8 στρεμμάτων, μέσα στο πράσινο.

Όλες οι βίλες χαρακτηρίζονται για τους άπλετους χώρους τους στους οποίους μπορούν να φιλοξενηθούν από 2-7 άτομα, και μάλιστα με ιδιαίτερη άνεση.

Από την πρώτη κιόλας ματιά, όλες οι βίλες αποπνέουν μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας. Με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχεί παντού, δημιουργούν ανεπαίσθητα μια εικόνα αρμονίας με το περιβάλλον. Είναι σαν να είσαι στο σπίτι σου ή καλύτερα στο ιδανικό σπίτι των ονείρων σου.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις που εξασφαλίζουν μια φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών. Όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι και διαθέτουν άνετο καθιστικό με τζάκι, δορυφορική τηλεόραση, cd-player, PC με 24ωρη πρόσβαση στο διαδίκτυο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων καθώς και χρηματοκιβώτιο.

Για τις ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης, κάθε βίλλα διαθέτει ένα μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν υπό το φως των κεριών.

Αλλά και στους εξωτερικούς χώρους, κάθε βίλλα διαθέτει  ιδιωτική πισίνα με άπλετους κήπους και μεγάλες βεράντες για να απολαμβάνει ο επισκέπτης την συγκλονιστική θέα, αλλά και εγκαταστάσεις barbecue για τα ξεχωριστά γεύματα της παρέας.

Τελικά, η πολυτέλεια δεν είναι απαγορευτική, αρκεί να το πιστέψεις και να συμβιβαστείς με το εφικτό! Το εφικτό να προσφέρεις κάποιες φορές στον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς, κάτι ξεχωριστό!

Για το λόγο αυτό και για τον μήνα Απρίλιο, το συγκρότημα Athina Luxury Villas προσφέρει έκπτωση 20% στις κρατήσεις σας, ώστε να ζήσετε και εσείς αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Athina Luxury Villas

Ξαμουδοχώρι Πλατανιά, Χανιά

Τηλ.: 6972197197

email: info@athinavillas.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook