Κεντρικό θέμα συζήτησης στο facebook ο αρχικελευστής του λιμενικού σώματος, Άγγελος Χατζηνικολάου…

Είναι αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος και εργάζεται στο λιμεναρχείο της Νάξου, με τη  γενναιόδωρη πράξη του να κάνει υπερήφανο ολόκληρο το λιμενικό σώμα. Πρόκειται για τον Άγγελο Χατζηνικολάου ο οποίος πριν από λίγες μέρες, βρήκε έναν σάκο που περιείχε μέσα μια περιουσία. Συγκεκριμένα υπήρχαν 23.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα και τιμαλφή αξίας 50.000 ευρώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο λιμενικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, παρέδωσε τον σάκο στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κάτοχος είναι αλλοδαπή που ζει στη νησί και πριν από λίγες ημέρες είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Άγνωστο ακόμα το πώς ο σάκος με τα χρήματα και τα κοσμήματα βρέθηκε πεταμένος στο δρόμο κοντά στο σπίτι της.

Ο Λιμενικός πατέρας δύο παιδιών και με σύζυγο που είναι άνεργη μετατέθηκε πρόσφατα στο Κυκλαδίτικο νησί.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, Θανάσης Μπερτσιάς, έγραψε:

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗ ΛΣ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΞΑΡΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΒΡΗΚΕ ΣΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΙΧΕ 22.585€ ΚΑΙ ΤΙΜΑΛΦΗ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΛΧ ΝΑΞΟΥ. ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΓΓΕΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook