Στα πλαίσια στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, από αστυνομικούς του Α΄ και Β΄ Αστυνομικών Τμημάτων Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι σε Νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι, συνολικά τέσσερις γυναίκες εξασκούσαν το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας χωρίς να κατέχουν τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών, συγκεκριμένα συνελήφθηκαν τρείς αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 41, 33 και 34 ετών και ακόμη μία αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 50 ετών.

Ειδικότερα, στο Ηράκλειο σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς των Α΄ και Β΄ Αστυνομικών Τμημάτων Ηρακλείου,  σε νοσοκομεία του Ηρακλείου, συνελήφθησαν οι τέσσερις αλλοδαπές, για παραβάσεις νομοθεσίας σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς.

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, κατελήφθησαν οι παραπάνω γυναίκες, να εργάζονται και να παρέχουν σε ασθενείς υπηρεσίες «αποκλειστικής νοσοκόμας», στερούμενες απαιτούμενου τίτλου σπουδών και άδειας άσκησης επαγγέλματος, από την αρμόδια Αρχή. 

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook