Εξιχνιάστηκαν, χθες στα Χανιά, τρεις υποθέσεις κλοπών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  δύο αλλοδαπών, 28χρονου υπηκόου Αλβανίας και 30χρονου υπηκόου Ρουμανίας και 28χρονου ημεδαπού, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Επιπλέον, ο 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, την 11.03.2016, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 28χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουκολιών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Κατά το χρόνο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 700 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα ηλεκτρονικά αντικείμενα τα οποία όπως προέκυψε είχαν αφαιρεθεί από οικία 60χρονου υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου, η εν λόγω κλοπή καταγγέλθηκε χθες (11.03.2016) το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Βουκολιών.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι ο 28χρονος αλλοδαπός είχε αφαιρέσει επιπλέον και μία τηλεόραση, την οποία μαζί με τον 28χρονο ημεδαπό, την είχαν δώσει  έναντι χρηματικού ποσού στον 30χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ρουμανίας. 

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος αλλοδαπός είχε αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού, ενώ την 09.03.2016 αφαίρεσε από παγκάρι Εκκλησίας χρηματικό ποσό, η εν λόγω κλοπή καταγγέλθηκε χθες (11.03.2016) το πρωί 

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βουκολιών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook