Η καλή μέρα στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, από το βράδυ φαίνεται! Χιλιάδες καρναβαλιστές παρέλασαν στη Νυχτερινή Παρέλαση δίνοντας μια πρόγευση της Μεγάλης Παρέλασης. Γονείς με τα μωράκια τους στα καροτσάκια, παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών, ακόμη και άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες χάρηκαν και διασκέδασαν χορεύοντας στους ρυθμούς του dj Κώστα Ρακιντζή.

Τους επισκέπτες  από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό υποδέχθηκε σαν καλή οικοδέσποινα η Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Προβολής και Πρασίνου, Πέπη Μπιρλιράκη και στη συνέχεια η ωραία Ιλένια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ανεβάζοντας τους ρυθμούς, τον παλμό και την ένταση του κεφιού, της χαράς και της αισοδοξίας!

Ο Σήφης Καυκαλάς με το χιούμορ του έδωσε τη δική του νότα στη νυχτερινή παρέλαση με τα πειράγματά του να φέρνουν διάπλατα χαμόγελα στην τεράστια παρέα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ

Και ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμο Ρεθύμνης και στην Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. που δρουν για ένα ασφαλές καρναβάλι και σε συνεργασία με τον ΣΥΦΑΚ και την AMSTEL διανεμήθηκαν χιλιάδες δωρεάν αλκοτέστ. Σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάμε ότι σήμερα μας περιμένουν στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη οι Εθελοντές από τους Δότες Ζωής για να δώσουμε δείγμα σιέλου και να γίνουμε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook