“Σείστηκε” και φέτος το Ρέθυμνο από την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που συγκέντρωσε τα βλέμματα των περίπου 100.000 επισκεπτών από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Παρά τη δυνατή βροχόπτωση οι 17.000 καρναβαλιστές παρέλασαν απτόητοι τη Μεγάλη Παρέλαση των 43 Πληρωμάτων και των 32 Αρμάτων, που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε περίπου 3,5 ώρες αργότερα.  Η μουσική στη διαπασών και τίποτα δεν μπόρεσε να χαλάσει τη διάθεση και την αισιοδοξία της μεγαλύτερης πολιτιστικής παρέας στη σύγχρονη Κρήτη και όχι μόνο! Δυστυχώς όμως, οι κακές καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τους διοργανωτές να ακυρώσουν τα αποκριάτικα δρώμενα και τη συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη που θα ακολουθούσε την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου.

(βίντεο από τη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Οι παρουσιαστές του φετινού καρναβαλιού, η ωραία Ιλένια και ο χιουμορίστας Σήφης όχι μόνο δεν τα έκαναν μούσκεμα, αλλά έδωσαν δυναμικά τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και όλο το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2016 Ζω, Δρω, Δημιουργώ με την τρέλα και τη φόρα που το έχει φέρει πρώτο στις καρδιές όλων.

Τα περιστατικά μέθης ήταν ελάχιστα! Η νεολαία που έδωσε φέτος δυναμικό και μαζικότατο παρών στη διοργάνωση φέρθηκε υποδειγματικά υπεύθυνα, ενώ και τα σώματα ασφαλείας και οι σαμαρείτες το επιβεβαίωσαν συνοδεύοντας με τη διακριτική τους παρουσία τις εκδηλώσεις στην πιο βροχερή και εκκωφαντική κορύφωσή τους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook