Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος, μοιράζοντας πάρα πολλά συγχαρητήρια για την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΑΟΧ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, έχω 25 παλικάρια. Εμείς προερχόμασταν από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα και έπρεπε σήμερα να επιστρέψουμε στους τρεις βαθμούς, γιατί όλα τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια καταφέραμε και τα χάσαμε στην ουσία μόνοι μας, δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Οπότε σήμερα έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο μέσα στην έδρα του. Νομίζω ότι ήμασταν λίγο πιο τυχεροί απ’ ό,τι στα προηγούμενα και τις ευκαιρίες που μας παρουσιαστήκανε, τουλάχιστον τη μία, την κάναμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, είχαμε σωστή κυκλοφορία, αυτό που ζητάω κι εγώ, παίξαμε γρήγορα και δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο από θέμα φάσεων, εκτός από κάτι μακρινά σουτ. Τα Χανιά στο δεύτερο ήταν καλύτερα, μας πίεσαν και ήταν λογικό και με τα καλά χτυπήματα που έχει ο Ούγκο Μασάδο και είναι κι ένα σημείο το οποίο ξέραμε ότι αν θα μπορούσαμε να φάμε κάποιο γκολ θα είναι από μία τέτοια περίπτωση. Τα παιδιά ανταποκριθήκαν πλήρως και όπως είπα ήμασταν τυχεροί σε μία επίθεση καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε το παιχνίδι. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, έχω πει ότι πρέπει να κοιτάμε ψηλά όσο μπορούμε. Έχουμε νέα παιδιά και προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο όπου πάμε, το καταφέρνουμε άλλες φορές, άλλες φορές όχι. Αυτό που κρατάω εγώ είναι οι τρεις βαθμοί σήμερα και η συνέχεια η δύσκολη που έρχεται. Να δώσω γι’ άλλη μία φορά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ανταποκριθήκανε παρά το νεαρό της ηλικίας τους στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Για το αν η ισοπαλία ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα: «Μπορεί, έτσι όπως ήταν το παιχνίδι ναι».

Για τον στόχο της ομάδας του για τη συνέχεια: «Εμείς χτίζουμε μία ομάδα με νέα παιδιά και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να βάλουμε κάποια καινούργια στοιχεία μέσα στο παιχνίδι μας και νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές και αρχίζουν να προσαρμόζονται σε αυτά που ζητάω εγώ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook