Την ισοπαλία χαρακτήρισε πιο δίκαιο αποτέλεσμα ο Θωμάς Γράφας, που τόνισε ότι χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια που έχει ο ΑΟΧ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένα παιχνίδι το οποίο το χρειαζόμασταν πάρα πολύ βαθμολογικά, για να πάρουμε μία μεγάλη ανάσα μετά από τόσο καιρό χωρίς να έχει γευθεί η ομάδα τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως η Καλλιθέα. Θεωρώ όμως ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα κατά την άποψή μου θα ήταν η ισοπαλία, γιατί τα Χανιά είχαν τις ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να πάρουν το ματς, ή τουλάχιστον να μην το χάσουνε. Αλλά όταν δεν μετουσιώνεις τις ευκαιρίες σου σε γκολ σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο, ανεβήκαμε πιο ψηλά, πιέσαμε πιο πολύ τον αντίπαλο και θεωρώ ότι μπορούσε να έρθει το γκολ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να είχε μία κατοχή η Καλλιθέα, αλλά χωρίς να μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως εμείς είχαμε δύο φάσεις για γκολ πάλι. Το ζητούμενο είναι ότι δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το ματς, η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη και πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. Εύχομαι στην Καλλιθέα και στον κ. Καραδήμο τα καλύτερα».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, όμως εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να επιμείνουμε και να δουλέψουμε έτσι όπως πρέπει. Κατά την άποψή μου η ομάδα είχε καλό πρόσωπο σήμερα, έτσι ώστε να μπορέσει να σωθεί αυτή η ομάδα και θεωρώ ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Αρκεί να έχουμε υπομονή και να μην πάμε στη σύγκριση του πριν με το μετά ή με το τώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο υπομονή και δουλειά έτσι ώστε να πετύχουμε γρήγορα αυτό που πρέπει να κάνουμε ώστε  να μείνουμε στην κατηγορία αυτή».

Για το τι τον προβλημάτισε περισσότερο στην επιστροφή του σε σχέση με την πρώτη του θητεία: «Καταρχήν είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος στο που ήρθα και ήξερα ότι θα είναι εκ διαμέτρου μία διαφορετική ομάδα από την προηγούμενη. Άρα λοιπόν σημασία έχει το τι μπορούμε να φτιάξουμε από εδώ και πέρα και όχι τι βρήκα εγώ, ή τι προϋπήρχε μετά από εμένα, μετά από τη φυγή τη δική μου. Άρα λοιπόν από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο και τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook