Η ΓΣΕΒΕΕ από κοινού με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης &Τουρισμού , όπως και με άλλους φορείς παραγωγής εμπορίου:

•    Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου &Επιχειρηματικότητας
•    Σύνδεσμο Επιχειρήσεων &Βιομηχανιών 
•    Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων 
•    Ελληνικό Σύνδεσμο Βιομηχανικών Επώνυμων Προϊόντων 
Ανέλαβαν την πρωτοβουλία του συντονισμού δράσεων – προσφορών των επιχειρήσεων για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των προσφύγων .

 Η  Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Χανιών συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία και απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση   τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. 

Συγκεκριμένα:

Τρόφιμα: παστεριωμένο γάλα 1lt μακράς διαρκείας σε χάρτινη συσκευασία που να διατηρείται εκτός ψυγείου (όχι εβαπορέ) , βρεφικά γάλατα σε σκόνη , φρυγανιές , μπισκότα , μέλι και μαρμελάδες (σε ατομικές μερίδες), τσάι (σε φακελάκια)

Είδη ατομικής υγιεινής : μωρομάντηλα , πάνες ,σαμπουάν και υγρό σαπούνι σε μικρές συσκευασίες ή επαγγελματικές  μαζί με μικρά πλαστικά μπουκαλάκια, οδοντόκρεμες , οδοντόβουρτσες, σερβιέτες 

Λοιπά είδη: πλαστικά ποτήρια, πιάτα, πιρούνια και θερμικά ποτήρια

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται καθημερινά 09:00-14:00  στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Χανίων στην οδό Ελ. Βενιζέλου 4 (κτίριο Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου), τρίτος όροφος, γραφείο 38. Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 28210 57747.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook