Στην ανάκαμψη της κίνησης ελπίζουν τα εμπορικά καταστήματα της Κρήτης κατά την καλοκαιρινή περίοδο των εκπτώσεων που ξεκινούν την Παρασκευή 15 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Γιάννης Μαργαρώνης, στόχος είναι \”να φθάσει ο τζίρος των καταστημάτων τα περσινά επίπεδα, καθώς τα χρήματα αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου οι επιχειρηματίες να κάνουν τις αναγκαίες προμήθειες για τη νέα σαιζόν.

Παράλληλα όπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου με τα χρήματα αυτά θα πληρωθούν οι προγραμματισμένες και έκτακτες υποχρεώσεις του κάθε επιχειρηματία.

Επίσης ο κ. Μαργαρώνης κάλεσε τους συντοπίτες μας να στηρίξουν τις ντόπιες επιχειρήσεις και τα ντόπια προϊόντα προκειμένου σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Σε ότι αφορά την κίνηση στα εμπορικά καταστήματα των Χανίων ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου σημείωσε ότι την καλοκαιρινή περίοδο όλοι τηρούν μια στάση αναμονής ελπίζοντας να πάνε καλά και σώσουν τα καταστήματα τους.

Ο κ. Μαργαρώνης παράλληλα χαρακτήρισε θετικά τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα από το υπουργείο Οικονομικών, περί λήψης μέτρων που θα ανακουφίσουν τον εμπορικό κόσμο στην παρούσα δυσμενή για όλους οικονομική κατάσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook