«Θερμό» επεισόδιο, στο Βενιζελειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Αλλοδαπές γυναίκες, που εργάζονται στο νοσοκομείο παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες επιτέθηκαν σε αποκλειστικές νοσοκόμες που φρόντιζαν ασθενείς στην Παθολογική Κλινική του Βενιζελείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Αλλοδαπές γυναίκες σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλλαν σε δωμάτιο της Παθολογικής κλινικής. Η μία λέξη έφερε την άλλη και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Και όλα αυτά…; Μπροστά στα μάτια των ασθενών και των συνοδών τους.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου έφτασαν στο σημείο και η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, με το σωματείο αποκλειστικών νοσοκόμων ν. Ηρακλείου να προχωρά σε μηνυτήριες αναφορές εις βάρος των αλλοδαπών γυναικών, για εξύβριση και συνεχή παράνομη εργασία.

Πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ με τις παράνομες αποκλειστικές, το οποίο συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από μηνυτήριες αναφορές που είχαν καταθέσει οι αποκλειστικές νοσοκόμες του Ηρακλείου στις εισαγγελικές αρχές, οι αστυνομικές αρχές είχαν προχωρήσει σε ελέγχους σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης. Οι συλλήψεις αρκετές! Ωστόσο, οι αλλοδαπές γυναίκες, μόλις έφευγαν από το κρατητήριο… ξανάπιαναν δουλειά στα νοσοκομεία.

Το σωματείο αποκλειστικών νοσοκόμων ν Ηρακλείου είχε προχωρήσει κ σε καταγγελίες για κυκλώματα που δρουν σε Βενιζέλειο κ ΠΑΓΝΗ. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, που σωματώδεις και καλογυμνασμένοι άντρες απειλούσαν νόμιμες αποκλειστικές νοσοκόμες, για να αποσύρουν τις μηνύσεις που είχαν κάνει εις βάρος των.. «προστατευόμενων μελών τους»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook