Ο Άρης Βουκολιών αποδείχθηκε “σκληρό καρύδι” για τον Ηρόδοτο, αλλά η ιστορική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, πήρε την πρόκριση με γκολ στην ημίωρη παράταση (0-1).

Ο Προβυδάκης με πέναλτι στο 115′ σκόραρε στην παράταση για τους φιλοξενούμενους, που είχαν δοκάρι με τον Συσκάκη λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Δοκάρι και τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 είχε στην παράταση ο Ντούπη για τον κυπελλούχο Χανίων, που κόντραρε στα ίσα έναν έμπειρο αντίπαλο, που διεκδικεί τον τίτλο στο Ηράκλειο και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Στη φάση του πέναλτι αντίκρισε 2η κίτρινη ο Πολένα. 

Οι φάσεις του αγώνα
18’ Φάουλ του Μιχ. Περράκη άουτ.
42’ Γύρισμα του Κοκάκη, απομακρύνουν οι αμυντικοί, σουτ του Γανωτή και κοντινή προβολή του Πολένα, για να καταλήξει η μπάλα άουτ.
50’ Δυνατό σουτ του Παπακαστρήσιου άουτ
59’ Λανθασμένο γύρισμα του Κομπογεννητάκη ο Μεταξάκης αποφεύγει τον Συροκάκη, αλλά προλαβαίνει ο έμπειρος γκολκίπερ και με τάκλιν σώζει την εστία του.
63’ Φάουλ του Ντούπη με το ένα χέρι διώχνει σε κόρνερ ο Μήτρου.
65’ Σουτ του Ιβάνοφ και σπουδαία επέμβαση του Συροκάκη.
72’ Σουτ του Ιβάνοφ ελάχιστα έξω από την εστία.
74’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο με τον Συσκάκη να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ
97’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Ντούπη μέσα από την περιοχή με σουτ στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
115’ ΓΚΟΛ: Φάση διαρκείας με τον ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πολένα στον Καμπούρη. Ο Προβυδάκης εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Κοκμοτός-Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)

Άρης Βουκολιών (Χρήστος Παπαδογιάννης): Συροκάκης, Κομπογεννητάκης (91’ Τερεζάκης), Παπακαστρήσιος, Παπιδάκης (89’ λ.τρ. Στρατουδάκης), Πατρικάκης, Πολένα, Γανωτής, Γ. Περράκης, Ντούπη, Κοκάκης, Μιχ. Περράκης (78’ Σουχλάκης).

Ηρόδοτος (Γιώργος Πετράκης): Μήτρου, Αχιλλεως, Μπαλάφας, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Προβυδάκης, Καρβελάς (70’ Συσκάκης), Ιβάνοφ (85’ Πρωτογεράκης), Α. Ζαφείρης, Μεταξάκης (90’ Καμπούρης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook