Με τη Ρόδω Πιπεράκη να καταλαμβάνει την 1η θέση και τη Μαρία Λαδάκη τη 2η, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων πρωταγωνίστησε στις Κορασίδες, στο ΟΠΕΝ μικρών ηλικιών.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ για τη διοργάνωση:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων η συμμετοχή του στο ΟΠΕΝ πρωτάθλημα μικρών ηλικιών πινγκ-πονγκ που πραγματοποιήθηκε στη Σίνδο το σαββατοκύριακο πριν την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου.

Παρά τις δεκάδες συμμετοχές από Σωματεία από όλη την Ελλάδα, ο ΟΑΧ κατάφερε να πρωταγωνιστήσει καταλαμβάνοντας τις δύο πρώτες θέσεις στην κατηγορία Κορασίδων με τις Ρόδω Πιπεράκη, Μαρία Λαδάκη.

Ειδικότερα, ο ΟΑΧ είχε την ευκαιρία να είχε δύο αθλήτριές του στον τελικό των Κορασίδων, με την Ρόδω Πιπεράκη να επικράτησε της Μαρίας Λαδάκη μετά από μια αμφίρροπη αναμέτρηση που κρίθηκε στα πέντε σετ με συνολικό σκορ 3-2 (9-11, 7-11, 13-11, 11-9, 11-8), κερδίζοντας έτσι την 1η θέση, με την Λαδάκη να βρέθηκε στη 2η.

Στην ίδια κατηγορία, μία άλλη Χανιώτισσα αθλήτρια, η Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη, του Α.Ο. Ελληνικού κατετάγη 4η, χάνοντας στον μικρό τελικό με το ίδιο σκορ, 3-2, από την Καλλιόπη Τζουνοπούλου (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας).

Στις Παγκορασίδες, η Ζωή Αγγελίδου αναμετρήθηκε για την 3η θέση με την Φωτεινή Τράκα (Α.Ο. Διονύσου) γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Ο.Α. Χανίων ήταν τα εξής:

ΝΕΑΝΙΔΕΣ
6η Εύα Φραντζεσκάκη

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
1η Ρόδω Πιπεράκη
2η Μαρία Λαδάκη
4η Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη (Α.Ο. Ελληνικού)
10η Στέλλα Λαδάκη
16η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
4η Ζωή Αγγελίδου

Σημειώνεται ότι το ΟΠΕΝ της Σίνδου στέφθηκε από απόλυτη, εκτός από αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, καθώς πήραν συνολικά μέρος 64 σωματεία από όλη την Ελλάδα με τις συμμετοχές να ξεπέρασαν τις 200.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook