Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται η προετοιμασία και οι εγγραφές για τη συμμετοχή στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, με την ονομασία «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ», που διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά στο Ηράκλειο, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με μεγάλο χορηγό τη WIND, την Κυριακή 17 Απριλίου με το παρακάτω πρόγραμμα:

-10.00:        Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2003 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

-11.30:        Αγώνας Παιδιών 900μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών  Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄τάξη).

-11.45:        Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2003 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, όπως και πέρυσι.

Το μεγάλο αυτό κοινωνικό και αθλητικό γεγονός το έχουν «αγκαλιάσει» όλοι οι κάτοικοι του Ηρακλείου, αλλά και μεγάλος αριθμός ατόμων από τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι, που συνδυάζουν μια εκδρομή στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις.

Ειδικά για το 2016 στους δρομείς του RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ αλλά και στους συνοδούς τους, που θα επιλέξουν να έλθουν από όλη την Ελλάδα στο Ηράκλειο θα παρέχεται 50% έκπτωση στα εισιτήρια των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ (MINOAN LINES)  και ειδικές τιμές για τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο 5* APOLLONIA BEACH HOTEL. Θα παρέχονται επίσης από τον Εμπορικό Σύλλογο  εκπτωτικές τιμές από μεγάλο αριθμό καταστημάτων.

Αν και διανύουμε τις πρώτες ημέρες των εγγραφών υπάρχει ήδη μεγάλη προσέλευση. Ειδικά στον αγώνα παιδιών – μαθητών Δημοτικών Σχολείων υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τις ακαδημίες των αθλητικών σωματείων και προβλέπεται ότι μέχρι 4 Απριλίου θα έχουν καλυφτεί όλες σχεδόν οι διαθέσιμες  θέσεις.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι δηλώνουν συμμετοχή ολόκληρες οικογένειες, που θα συμμετέχουν στις διαδρομές μέσα στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου αλλά και στο παραλιακό μέτωπο, με όποιον τρόπο ο καθένας επιθυμεί, βαδίζοντας ή τρέχοντας.

Οι εγγραφές για όλες τις κατηγορίες συνεχίζονται καθημερινά.

Όταν εξαντληθούν οι αριθμοί συμμετοχής οι εγγραφές θα κλείσουν αυτόματα.

Ανώτατο αριθμητικό όριο εγγραφών:

10 χλμ:                    600 εγγραφές

  5 χλμ:                 3.000 εγγραφές

Αγώνας παιδιών:    900 εγγραφές

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την Κυριακή 17/4 το πρωί πριν από τους αγώνες, δεν θα γίνονται εγγραφές και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα δρομέα χωρίς αριθμό.

– Σε αυτόν τον αγώνα ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

– Για τις  δηλώσεις συμμετοχής που θα γίνουν  μέχρι την ΤΡΙΤΗ 5 Απριλίου (για τις ομαδικές δηλώσεις σχολείων, σωματείων κ.λ.π. ισχύει μέχρι τη  ΔΕΥΤΕΡΑ  4  Απριλίου και ώρα 14.00), οι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό τους με τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους.

Όσοι εγγραφούν από 6 μέχρι και 12 Απριλίου, θα παραλάβουν αριθμό συμμετοχής και θα τρέξουν (εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί συμμετοχής), αλλά χωρίς να είναι τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους.

Έγγραφες μετά τις 12 Απριλίου θα είναι δυνατές, μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής  και μόνο το Σάββατο 16 Απριλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο από τις 10.00 το πρωί.

Η εγγραφή γίνεται υποβάλλοντας την ειδική έντυπη αίτηση.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

–        Περιφέρεια Κρήτης, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, 1ος όροφος (από 08.30 μέχρι 15.00). Τηλ.:  2813 400244  – 2813 400243

–        Δήμος Ηρακλείου, Tμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Δημοτικό Κτίριο Ανδρόγεω, 3ος Όροφος (από 09.00 μέχρι 14.00).  Τηλ.:  2813 409232

–        Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα – Χανιώπορτα (από 09.00 μέχρι 14.00 και 17.00 μέχρι 20.00). Τηλ.:  2810253587.

–        Επίσης η εγγραφή γίνεται και ηλεκτρονικά στο σαιτ της διοργάνωσης:  run-greece.gr

► Στους συμμετέχοντες  θα δίνονται:

–        Προσωπικός αριθμός (με το όνομα του τυπωμένο, εφ’ όσον εγγραφεί έγκαιρα και μέχρι 5 Απριλίου)

–        Παραμάνες

–        Αναμνηστικό Μετάλλιο για όλους όσους τερματίσουν

–        Υγρά και φρούτα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα

Επιπλέον και μόνο για τα 10 και 5 χλμ:

–        Τσάντα διαχείρισης ρουχισμού και Αυτοκόλλητο με τον ίδιο προσωπικό αριθμό

–        Έντυπο με Τεχνικές Οδηγίες για τη διοργάνωση

–        Τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης ενσωματωμένο στον αριθμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook