Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από τον ξυλοδαρμού ενός 5χρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη, καθώς το παιδί φαίνεται ότι από ξύλο που ανελέητο ξύλο που δέχτηκε κατάπιε το δόντι του το οποίο του “στάθηκε” στον πνεύμονα. 

Για τον λόγο αυτό μάλιστα οι γιατροί προχώρησαν σε μια ακόμα χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης το παιδί έφερε εκχυμώσεις και αιματώματα σε όλο του το σωμα.

Θυμίζουμε ότι το 5χρονο είχε ξυλοκοπηθεί από τον φίλο της μητέρας του, ενώ θύμα σωματικής βίας φέρεται να έχει πέσει και το 3χρονο αδερφάκι του. Όπως αποκαλύπτει το Έθνος, το πρόσωπο του 3χρονου είναι κατακόκκινο και πρησμένο και ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο 33χρονος του έριξε ένα διάλυμα από οινόπνευμα και ιώδιο με προφανή στόχο να του βάλει φωτιά. 

Το αγοράκι φέρει επίσης σοβαρά χτυπήματα από κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα και είναι φοβισμένο, ενώ συνεχώς κλαίει και δεν αφήνει κανέναν να το πλησιάσει. 

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thrakinea.gr δεν τον έχει αναλάβει ακόμη κανένας δικηγόρος και δεν αποκλείεται να οριστεί κάποιος με έξοδα του δημοσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook