Νέο πρόβλημα για τον Πλατανιά με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί που δεν συμμετείχε σε όλο το κομμάτι της προπόνησης της Πέμπτης (17/03) λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Χανιώτικης ομάδας και τη φετινή σεζόν είχε ταλαιπωρηθεί και την προηγούμενη εβδομάδα για τον ίδιο λόγο.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Πέμπτης:

Με στόχο την 5η εκτός έδρας νίκη και ανάλογη εμφάνιση με αυτή στην Λιβαδειά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με την Βέροια, το Σάββατο στις 17:15.

Αλλωστε όπως τόνισε και ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ο πρώτος σκοπός που ήταν η γρήγορη παραμονή της ομάδας έχει επιτευχθεί και πλέον επιδίωξη είναι το πλασάρισμα όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο σημερινό πρόγραμμα το βάρος έπεσε στα τελειώματα των φάσεων, με οδηγό το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου τα δύο από τα τρία γκολ προήλθαν μετά από εξαιρετικές συνεργασίες των παικτών του Πλατανιά, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα τακτικής.

Ο Κουλιμπαλί πήρε μέρος μόνο στο πρώτο σκέλος του προγράμματος, καθώς στη συνέχεια αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την Βέροια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook