Το μπλόκο των Πραιτωρίων συμμετέχει στην πανελλαδική σύσκεψη των 68 μπλόκων στη Λάρισα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Το μπλόκο των Πραιτωρίων, που επί 33 μέρες στάθηκε στο μετερίζι του αγώνα στον προηγούμενο κύκλο κινητοποιήσεων, συμμετέχει στην Πανελλαδική Σύσκεψη των 68 Μπλόκων που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 18 Μάρτη, στην Λάρισα. Εκεί θα συζητηθούν τα συμπεράσματα των πολυήμερων κινητοποιήσεων στα μπλόκα, καθώς και η κοινή μας δράση το επόμενο διάστημα μπροστά στην κλιμάκωση της επίθεσης της κυβέρνησης, με αιχμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, την οργάνωση της συμμετοχής μας στις κινητοποιήσεις για την 48ωρη απεργία την μέρα που θα τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το νομοσχέδιο – «λαιμητόμο» στη βουλή.  

Το μπλόκο των Πραιτωρίων, ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων που πρωτοστάτησε στη οργάνωσή του, παραμένει σταθερά συσπειρωμένο στις γραμμές της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, και παλεύει βάσει του διεκδικητικού πλαισίου πάλης του, όπως αποφασίστηκε στις 6 Δεκέμβρη στον Παλαμά Καρδίτσας.

Το μπλόκο των Πραιτωρίων στηρίζει και θα υλοποιήσει τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Σύσκεψης, στην κλιμάκωση της πάλης μας το επόμενο διάστημα, για την απόσυρση του νομοσχεδίου εκτρώματος και των άλλων αντιλαϊκών μέτρων.

Η πάλη μας δεν είναι μια και έξω. Ένας κύκλος κινητοποιήσεων έκλεισε, με πλούσια συμπεράσματα και πείρα. Μας ατσάλωσε, μας έκανε πιο σίγουρους ότι ο μόνος δρόμος για εμάς είναι ο δρόμος του αγώνα για επιβίωση. Οργανώνουμε και ισχυροποιούμε τον Αγροτικό Σύλλογο ταυτόχρονα με την οργάνωση της πάλης μας. Βρισκόμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση, για να δώσουμε ηχηρή, μαχητική απάντηση στη 48ωρη απεργία. Τώρα πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός και οργάνωση σε κάθε χωριό, συμμαχία με την εργατιά και τους αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματοβιοτέχνες. Έχουμε κοινό εχθρό τις κυβερνήσεις, την ΕΕ, τα μονοπώλια. Κοινή πρέπει να είναι η πάλη μας!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook