Η 48χρονη Catherine Kieu Becker βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση, αφού έκοψε τα γεννητικά όργανα του συζύγου της και τα πέταξε στα σκουπίδια. Η Catherine αρχικά του έριξε στο φαγητό ένα -αγνώστου είδους- ναρκωτικό ή δηλητήριο, έτσι ώστε εκείνος να κατευθυνθεί προς την κρεβατοκάμαρα και ν\’ αποκοιμηθεί, νομίζοντας -σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές- ότι είχε κάτι το φαγητό που τον πείραξε.

Λίγη ώρα μετά, όταν ο άντρας συνήλθε, άνοιξε τα μάτια του και συνειδητοποιήσε πως η σύζυγός του, τον είχε δέσει στο κρεβάτι και του είχε κόψει τα γεννητικά όργανα με ένα μαχαίρι. Σύμφωνα, επίσης, με την αστυνομική διεύθυνση της Καλιφόρνια, η 48χρονη αφού τα έκοψε, τα πέταξε σε μια σακούλα σκουπιδιών και τα παρέδωσε στον υπολοχαγό του Garden Grove, Jeff Nightengale.

Εκείνος με τη σειρά του δήλωσε, σύμφωνα με το ABC News, ότι το ζευγάρι αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, ενώ μάλιστα δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον λόγο για τον οποίο η Catherine προέβη σε μία τέτοια πράξη, αφαιρώντας τον ανδρισμό του συζύγου της.

Παρόλα αυτά, η 48χρονη, ύστερα από το συμβάν, κάλεσε βοήθεια… Όταν οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, ενώ σύμφωνα με τον Nightengale, η Catherine δήλωσε στους αξιωματούχους ότι ο σύζυγός της άξιζε αυτό που έπαθε!

\"\"

Όταν η αστυνομία βρήκε τον άντρα -του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα- ήταν ακόμα δεμένος στο κρεβάτι και αιμορραγούσε ασταμάτητα. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε για ιατρική υποστήριξη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ιατρικό Κέντρο \’\’Irvine\’\’, ενώ η Catherine συνελήφθη και κατηγορείται για σειρά αδικημάτων, όπως για κατοχή αντικειμένου που προκάλεσε σοβαρό ατύχημα και παράνομη \’\’φυλάκιση\’\’ (σ.σ. δεμένος σύζυγος).

Επιπλέον, σύμφωνα και πάλι με τον Nightengale, η αστυνομία κατάφερε μέσα από τα σκουπίδια να συγκεντρώσει τα κομμάτια των γεννητικών οργάνων, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο πόσο εφικτή θα είναι η συγκόλλησή τους. Αν τελικά κάτι τέτοιο δεν καταστεί δυνατό μέσα στις επόμενες ημέρες, οι γιατροί θα αναγκαστούν να κάνουν στον άτυχο άντρα προσθετική επέμβαση πέους.

Τέλος, όπως δήλωσε ο επίκουρος καθηγητής της χειρουργικής επιστήμης, Ryan Terlecki, με την τοποθέτηση του τεχνητού μέλους, ο άντρας θα μπορεί να ουρεί κανονικά, να έχει σεξουαλικές επαφές και να εκσπερματώνει -σχεδόν- φυσιολογικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook