Συνελήφθησαν, σήμερα μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο Έλληνες ηλικίας 23 και 21 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί παιγνίων και περί όπλων.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σήμερα (18.03.2016) μεταμεσονύκτιες ώρες πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφενείο», ιδιοκτησίας του 23χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η λειτουργία δύο ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων ιδιοκτησίας του 21χρονου, τα οποία ήταν εγκατεστημένα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες, εντός του καταστήματος και σε αποθηκευτικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 84 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο 23χρονος στερείτο απαιτούμενης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή, καθώς και πιστοποιητικού υγείας.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook