Μετά τον τελευταίο –για τη φετινή σεζόν– Καφέ με την Ελένη την 1η Ιουλίου, και αφού ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές της για τον Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη αναχώρησε αμέσως για την Άνδρο, προκειμένου να συναντήσει τον σύντροφό της.

Μαζί της ταξίδεψε και η μεγαλύτερη κόρη της, Λάουρα, ενώ στη συνέχεια στο νησί βρέθηκαν και ο Άγγελος με τη Βαλέρια.Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι την Πέμπτη 7 Ιουλίου να περπατά ανέμελα, πιασμένο χέρι χέρι στην παραλία της Άχλας. «Οι δυο τους έφτασαν στην παραλία το πρωί και παρέμειναν μέχρι αργά το απόγευμα. Έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι» περιγράφει στο ΟΚ! άτομο που τους είδε από κοντά. Οι πληροφορίες λένε ότι η Ελένη Μενεγάκη θα παραμείνει στο νησί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της. Άλλα δημοσιεύματα, βέβαια, αναφέρουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να ταξιδέψει και προς κάποιον εξωτικό προορισμό.

Οι τελευταίες φήμες ήθελαν τη 41χρονη παρουσιάστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. «Η Ελένη ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Μάκη και αισθάνεται πραγματικά ευτυχισμένη κοντά του. Η πιθανότητα να αποκτήσουν μαζί ένα μωρό δεν είναι μακριά…» αποκαλύπτει στο ΟΚ! άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Ελένης Μενεγάκη.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook