Ο προπονητής Κώστας Σδράκας και οι αθλητές Μιχάλης Λιονάκης, Γιώργος Αλεξίου, Μάρκος Κοντογιάννης και Νίκος Βλαχάκης έκαναν δηλώσεις για το ματς με το Μαρούσι.

Αναλυτικά όσα είπαν:

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΑΚΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ): Ψάχνουμε τη μεγάλη νίκη. Είναι ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα Γ’ Εθνικής και πιστεύω ότι την Κυριακή θα κερδίσουμε για να μας βοηθήσει και για τη συνέχεια. Το Μαρούσι είναι με το ένα πόδι στη Β’ Εθνική και εμείς με το ένα πόδι στη Γ’ αλλά πρέπει να πατήσουμε και με τα δύο. Τα προγνωστικά είναι με το Μαρούσι αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Το ματς με την Πετρούπολη μας έγινε μάθημα και πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαστε περισσότερο έτοιμοι. Πιστεύω επίσης ότι η διακοπή ήταν καλή για εμάς και για να επιστρέψουν οι τραυματίες και για να κάνουμε δυνατές προπονήσεις.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΟΝΑΚΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ): Πιστεύω ότι θα παλέψουμε το ματς με το Μαρούσι. Δεν σημαίνει κάτι, ότι είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δείξαμε και στο πρώτο ματς ότι τους παλέψαμε και ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε αυτή την ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, κάτι που δεν κάναμε με την Πετρούπολη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ): Η ομάδα με τη διακοπή, δούλεψε καλύτερα. Είχαμε χρόνο για καλύτερη προετοιμασία. Επιστρέφουν και οι τραυματίες. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να κερδίσουμε την Κυριακή. Είναι μια νίκη που τη χρειαζόμαστε και θα κάνουμε τα πάντα για αυτή. Ξεχνάμε την Πετρούπολη, τον τρόπο που χάσαμε και αυτό μας πεισμώνει ενόψει του αγώνα με το Μαρούσι.

ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ): Πιστεύω ότι πολύ δύσκολο ματς. Είναι σπουδαία ομάδα το Μαρούσι. Η διακοπή μας έκανε καλό σε κάποια σημεία, όπως και να θεραπευτούν οι τραυματίες. Έπρεπε να είχαμε κάνει ένα φιλικό για να μην είμαστε ντεφορμέ. Πιστεύω πάντως ότι ίσως, μας έκανε καλό η διακοπή. Πιστεύω με το Μαρούσι θα είμαστε αρκετά έτοιμοι και ανταγωνιστικοί. Το αποτέλεσμα θα το δούμε στο τέλος.Είναι πρόκληση η νίκη απέναντι σε μια “ιστορική” ομάδα, όπως το Μαρούσι. Πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη νίκη.

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ): Είναι κίνητρο να πάρουμε την νίκη. Σε κάθε αγώνα γινόμαστε ανταγωνιστικοί. Παλεύουμε κάθε ματς. Θα το καταφέρουμε αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή. Η θέληση που έχει η κάθε ομάδα θα κρίνει και τον νικητή. Για μένα είναι πολύτιμες οι εμπειρίες που παίρνω από τα ματς της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook