Ο σκόρερ του Πλατανιά, Κώστας Μενδρινός, που πέτυχε το πρώτο γκολ με τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος μίλησαν για τη νίκη στη Βέροια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της nova.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παίρνουμε το τρίποντο. Κοιτάζουμε μπροστά και τα παιχνίδια που απομένουν. Γενικώς δεν κοιτάζαμε πότε τα παιχνίδια σαν αγγαρεία αλλά πάντοτε επιδιώκαμε να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο, να παίζουμε την μπάλα που ξέρουμε, να είμαστε σοβαροί πάνω απ’ όλα και ό,τι έρθει στο τέλος».

Για το πώς ο Πλατανιάς έχει φτάσει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο: «Εάν ξεκινούσαμε από την αρχή με νίκες και τελειώναμε με νίκες δεν θα ήμασταν εδώ, αλλά θα ήμασταν ήδη στα πλέι οφ! Πλάκα κάνω… Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, από κει και πέρα όμως, με τον καιρό δουλέψαμε περισσότερο κάποια πράγματα και νομίζω ότι αυτή η εικόνα βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Για την ποιότητα που παρουσιάζει στο παιχνίδι του ο Πλατανιάς: «Πράγματι έχουμε αποκτήσει ομοιογένεια όλα τα παιδιά. Ευτυχώς, εγώ θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά γιατί είναι πολύ σημαντικό, ότι τα παιδιά που ήρθαν φέτος, με όσα ήταν ήδη στην ομάδα, όλοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και έτσι έχουμε καταφέρει και έχουμε κρατήσει τα αποδυτήρια μονιασμένα και για μένα αυτό, πέρα από την ποιότητα και κάθε άλλο, είναι το πιο σημαντικό. Εάν μέσα σ’ αυτό προστεθεί και η ποιότητα κάποιων παικτών και η θέληση που παρουσιάζουν, έτσι προκύπτει αυτή η εικόνα που βλέπετε όλοι κάθε Κυριακή από τον Πλατανιά μέσα στο γήπεδο».

Για το πρώτο του γκολ με τον Πλατανιά: «Εάν μου έλεγες πριν το παιχνίδι ότι το γκολ θα το έβαζε κάποιος άλλος και θα κέρδιζε ομάδα θα ήμουν και πάλι ευχαριστημένος. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, να κρατιέται ψηλά, γιατί είμαστε ψηλά πλέον στη βαθμολογία και να δείχνει κάθε Κυριακή αυτό που δείχνει. Τώρα, όσον αφορά το γκολ, το έβαλα εγώ, αλλά την άλλη εβδομάδα μπορεί να το βάλει κάποιος άλλος, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μέσα από την ομάδα αναδεικνυόμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αν η ομάδα δεν κάνει κάτι σημαντικό, κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα φτάσει ψηλά, αυτή είναι η γνώμη μου και αυτό υιοθετώ από πολύ παλιά και θα το υιοθετώ μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, τον οποίο είχε συμπαίκτη αλλά και προπονητή: «Είχαμε μία θητεία μαζί, αλλά έχουμε και μια στενή φιλία με τον κύριο Ελευθερόπουλο. Ημασταν συμπαίκτες παλιά, μετά ξανά στα Γιάννενα, όπως φυσικά και στον Ολυμπιακό, μετά τον είχα και προπονητή. Νομίζω ότι είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα αναδειχθεί και θα γίνει ένας πολύ μεγάλος προπονητής γιατί έχει όλα τα προσόντα κατά τη γνώμη μου και πιστεύω ότι είναι από τη νέα φουρνιά προπονητών που θα φτάσει ψηλά. Το πιστεύω πραγματικά».

Για την ωριμότητα που έχει ο ίδιος: «Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνεις, ωριμάζεις. Στο μυαλό σου έχεις να βελτιώσεις πολλά πράγματα, τα οποία μικρότερος δεν βελτιώνεις. Αυτό είναι το μυστικό και πρέπει να το καταλάβουν από πολύ πιο μικροί και τα νέα παιδιά γιατί και εγώ αυτό το λάθος έκανα όταν ήμουν μικρός. Δεν κοίταζα να βελτιωθώ, αλλά με ενδιέφεραν άλλα πράγματα, τα οποία ήταν ασήμαντα. Τα πιο σημαντικά πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι να κοιτάζεις να βελτιώνεσαι και πράγματα ή ατέλειες που δεν έχεις να μπορέσεις να τα αποκτήσεις, έτσι ώστε να γίνεις καλύτερος ποδοσφαιριστής».

Για το πού θα αφιέρωνε το γκολ που πέτυχε: «Στη γυναίκα μου και στον γιο μου».

Από την πλευρά του ο Αποστολόπουλος είπε: «Παίξαμε πολλή καλή άμυνα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο και βάλαμε ένα ωραίο γκολ με τον Κώστα Μενδρινό. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό μας έδωσε τη νίκη».

Για τα καλά στοιχεία που παρουσιάζει ο Πλατανιάς: «Πιστεύω ότι έχουμε δέσει σαν ομάδα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο καθένας παίζει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Αυτό κάναμε και σήμερα και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο θα έρθουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει ο Πλατανιάς σε σχέση με την αρχή της σεζόν: «Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της χρονιάς. Ξέραμε ότι θα περνάμε δύσκολα βαθμούς, αλλά είχαμε παλέψει όλα τα παιχνίδια και ειδικότερα στο δεύτερο γύρο με τις μεγάλες ομάδες πήραμε αρκετούς βαθμούς. Αυτό μας έδωσε ψυχολογία, Ο προπονητής μας, μας έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία έτσι ώστε να κερδίζουμε ει δυνατόν σε όλα τα παιχνίδια και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook