Στο πλαίσιο της έκθεσης «ΤΟ ΝΗΣΙ» που οργανώνουν το τηλεοπτικό κανάλι  MEGA και η εταιρεία παραγωγής Indigo View, θα πραγματοποιηθεί Εργαστήρι Μακιγιάζ-Ειδικών Εφέ.

Χώρος και Χρόνος Εργαστηρίου

Θα πραγματοποιηθούν 2 τρίωρα εργαστήρια Μακιγιάζ και Ειδικών Εφέ την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011,  το 1ο το πρωί από 10:00 – 13:00 και το 2ο το απόγευμα από 16:00-19:00. Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν στο χώρο της έκθεσης, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι- Παλιό Λιμάνι Χανίων) από τους διακεκριμένους των ειδικών εφέ Γιώργο και Ρούλη Αλαχούζο («Από τον Χάρι Πότερ στο Νησί»).

Τι θα περιλαμβάνει

Θεωρία:

·         Εισαγωγή στα makeup effects (κατηγορίες και είδη)

 

·         Τι είναι τα προσθετικά  και ο ρόλος και χρησιμότητα τους σε επαναλαμβανόμενα γυρίσματα (ρακόρ)

 

·         Τρόποι προσέγγισης, μελέτης κτλ. σε project σαν «ΤΟ ΝΗΣΙ» παίρνοντας υπ’ όψιν τους περιορισμούς χρόνου, κοστολογίου κτλ.

 

·         Η θεωρία προσέγγισης, εκτέλεσης και ολοκλήρωσης των γλυπτών, καλουπιών και παραγωγή των τελικών προσθετικών για «ΤΟ ΝΗΣΙ». Πως και γιατί χρησιμοποιήθηκαν οι συγκεκριμένες τεχνικές και η εφαρμογή τους.

 

Πρακτικές εφαρμογές:

Παρουσίαση, εφαρμογή και τοποθέτηση των νέων υλικών (ιατρικές σιλικόνες (gels που αντικαταστούν κεριά για επιτόπου εφαρμογές και λύσεις κτλ.).  Pros aide transfers (πχ. Apocalypto, Passion of the Christ) (μειονεκτήματα-πλεονέκτημαα) Silicone transfers (Η χρήση και εφαρμογή τους στο ΝΗΣΙ). Τα νέα  αλκοολούχα makeup, (εφαρμογές, αντοχές και τεχνικές βαψίματος.)

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως τις 15 Ιουλίου 2011

 Οι αιτήσεις μπορούν να συμπληρωθούν στο ειδικό ψηφιακό έντυπο. Αιτήσεις γίνονται δεκτές από φοιτητές και επαγγελματίες μακιγιέρ καθώς και από όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Τα δίδακτρα συμμετοχής είναι 40€ και 30€ για φοιτητές (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Παρακαλούμε να κατατεθεί το ποσό των διδάκτρων στο λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς, αρ. λογαριασμού 5758-036772-105(για κατάθεση από την ίδια την Τράπεζα Πειραιώς) και Τράπεζα Πειραιώς, αρ. λογαριασμού ΙΒΑΝ GR79 0172 7580 0057 5803 6772 105 (για κατάθεση από άλλη τράπεζα) έως τις 15 Ιουλίου 2011. Μόλις γίνει η κατάθεση παρακαλούμε να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με το ονοματεπώνυμό σας μέσω e-mail ή φαξ.

Διαμονή και Μετακίνηση

Για δική σας διευκόλυνση σας παραθέτουμε τα παρακάτω ξενοδοχεία όπου έχουμε εξασφαλίσει ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου. Όταν θα κάνετε κράτηση, παρακαλούμε να αναφέρετε ότι συμμετέχετε στο εργαστήριο. Τα ξενοδοχεία αυτά βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το χώρο της έκθεσης και των εργαστηρίων (Μεγάλο Αρσενάλι – ΚΑΜ):

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook