Με ήττα από τον Πανιώνιο (8-6) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α2 Εθνική κατηγορία στο πόλο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έδειξε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη, αφού δεν είχε τη δυνατότητα για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και η συνέχεια αναμένεται να είναι καλύτερη.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Δεν μπόρεσε να στεφθεί με επιτυχία το παρθενικό παιχνίδι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES στην Α2 εθνική κατηγορία στο πόλο, με τον Πανιώνιο να επικράτησε με σκορ 8-6 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο.

Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (20/3) το μεσημέρι στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, με την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα να φανέρωσε ότι δεν είναι έτοιμη, απόδειξη ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που μπόρεσε να δώσει την τρέχουσα σεζόν, μην έχοντας προηγηθεί ούτε φιλικό! Μάλιστα, η αδυναμία προπόνησης σε 50άρα πισίνα ήταν ένας επιπλέον λόγος που επήλθε η κούραση, με αποτέλεσμα το 4-2 υπέρ των Χανίων στο ημίχρονο να αλλάξει σε 5-5 στο 3ο 8λεπτο και να διαμορφωθεί στο τελικό 8-6 υπέρ του Πανιωνίου στο τέλος του αγώνα. Ουσιαστικά δηλαδή, ο ΝΟΧ γνώρισε την ήττα στην τέταρτη και τελευταία περίοδο.

Παρόλα αυτά, η φιλοδοξία είναι στη συνέχεια η ομάδα να βελτιωθεί και να φτάσει στον απαιτούμενο αριθμό νικών έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στον όμιλο ανόδου. Επόμενο δε παιχνίδι είναι το Σάββατο 26 Μαρτίου κόντρα στον Ιωνικό, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Πανιώνιος-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 8-6

Διαιτητές: Μπυράκης – Σταυρίδης

Τα 8λεπτα: 1-2, 1-2, 3-1, 3-1

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Παρασκευόπουλος, Μανώτης 1, Βυθούλκας, Κουλαξίδης, Νύκαρης 1, Δούκας, Τσακιράκης 1, Ψύχος 1, Αγκόρτσας 3, Γεωργακόπουλος, Τοροσιάδης, Κόλλιας, Παπαδογιάννης, Κωνσταντόπουλος 1, Γαβαλάς.

Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κοκονάς, Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος 1, Ρουμελιώτης, Φύταλης, Μουστεράκης 1, Μπαριωτάκης 1, Βιζυράκης 2, Μάλης, Μαραγκουδάκης, Μυγιάκης.

Η 1η αγωνιστική

Πανιώνιος – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 8-6

Ιωνικός – Ν.Ο. Ρεθύμνου 14-9

Ρεπό: ΟΦΗ

Η βαθμολογία (Σε 1 αγων.)

1. Ιωνικός 3
-. Πανιώνιος 3
3. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 0
-. Ν.Ο. Ρεθύμνου 0
5. ΟΦΗ 0*

Η επόμενη 2η αγωνιστική

Σάββατο (26/3)
15:00 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES – Ιωνικός
16:00 ΟΦΗ – Πανιώνιος
Ρεπό: Ν.Ο. Ρεθύμνου

Δεύτεροι οι Παίδες στο Ηράκλειο

Την 2η θέση πίσω από τον 1ο Ολυμπιακό και κατ’ επέκταση το εισιτήριο της πρόκρισης για την τρίτη φάση του πρωταθλήματος πόλο εξασφάλισε η ομάδα παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που έδωσε στο Ηράκλειο την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη κατάφερε να κερδίσει με σκορ 5-2 τον ΟΦΗ ενώ ήρθε ισόπαλη με σκορ 4-4 με το Ρέθυμνο σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Τέλος, γνώρισε την ήττα με 13-4 από τον Ολυμπιακό που έδειξε σε καλύτερη κατάσταση σε αυτό το “σετ” των αγώνων.

Πλέον, σειρά για την ομάδα Παίδων του ΝΟΧ παίρνει η επόμενη φάση και ειδικότερα αναμένεται με ενδιαφέρον η κλήρωση όπου θα προκύψουν και οι αντίπαλοί της.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ   

1η αγωνιστική

Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ν.Ο. Χανίων 4-4
Τα 8λεπτα: 0-1, 2-2, 1-0, 1-1

Ν.Ο. Χανίων (Γιάννης Ζαγουράκης): Κουτρουλάκης Σταμάτης, Σκαραντωνάκης, Μαστορακάκης, Μανιουδάκης, Σπάχης, Πισσαδάκης 1, Παντερμάκης, Μαλινάκης 2, Τριποδάκης, Βουράκης, Μπελώνης, Δασκαλάκης 1, Κουτρουλάκης Νικόλαος, Τσιστράκης, Μπιτσάκης, Πολυχρονάκης.

2η αγωνιστική

ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων 2-5

Τα 8λεπτα: 1-0, 0-1, 0-2, 1-2

Ν.Ο. Χανίων (Γιάννης Ζαγουράκης): Κουτρουλάκης Σταμάτης, Σκαραντωνάκης, Μαστορακάκης, Μανιουδάκης 1, Σπάχης, Πισσαδάκης 2, Παντερμάκης, Μαλινάκης 2, Τριποδάκης, Βουράκης, Μπελώνης, Δασκαλάκης, Κουτρουλάκης Νικόλαος, Τσιστράκης, Μπιτσάκης, Πολυχρονάκης.

3η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Ολυμπιακός 4-13

Τα 8λεπτα: 2-4, 1-4, 1-2, 0-3

Ν.Ο. Χανίων (Γιάννης Ζαγουράκης): Κουτρουλάκης Σταμάτης, Σκαραντωνάκης, Μαστορακάκης, Μανιουδάκης, Σπάχης, Πισσαδάκης, Παντερμάκης, Μαλινάκης 3, Τριποδάκης, Βουράκης, Μπελώνης, Δασκαλάκης 1, Κουτρουλάκης Νικόλαος, Τσιστράκης, Μπιτσάκης, Πολυχρονάκης.

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook