Λόγω του θανάτου της Αμαλίας Βαρδινογιάννη-Σεραφειμάκη η Επισκοπή ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ, που επίσης συμφώνησε να μη διεξαχθεί το ματς.

Η ΕΠΟ ωστόσο προχώρησε στη μετάθεση του ματς κατά μία ημέρα και κατά συνέπεια οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Πέμπτη (24/03, 18:00).

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

Τελεσίδικα την Πέμπτη θα αγωνιστεί η ομάδα μας,κόντρα στον ΟΦΗ στις 18.00 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο εξ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής.

Η ΕΠΟ όρισε οριστικά και αμετάκλητα να γίνει ο αγώνας την συγκεκριμένη μέρα καθώς δεν υπήρχαν άλλες κενές Τετάρτες λόγω του κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Στο άγγελμα του θανάτου της Αμαλίας Βαρδινογιάννη-Σεραφειμάκη, άμεσα ο σύλλογός μας έκανε αίτημα στην ΕΠΟ να μην διεξαχθεί ο προγραμματισμένος αγώνας της Τετάρτης με τον ΟΦΗ μια και η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί σε ναό του χωριού της Επισκοπής. 

Ο ΟΦΗ δεν είχε κανένα λόγο να διαφωνήσει κι έτσι, οι ομάδες από κοινού, συμφώνησαν  να αναβληθεί το συγκεκριμένο ματς. Η ΕΠΟ αρχικά συμφώνησε να υπάρξει αναβολή αλλά μόλις για μία μέρα καθώς υποχρεούταν να ορίσει το ματς εντός 15 ημερών.
Ο προπονητής μας Νίκος Κωτσοβός, προετοιμάζει εκ νέου την ομάδα μας η οποία όμως, δεν θα έχει στις τάξεις της τον ταλαιπωρημένο από ίωση Φώτη Μπάτσι και τον τιμωρημένο Ράντοσλαβ Μπάτζεφ.

Το πρόγραμμα της υπόλοιπης 22ης αγωνιστικής:

Τετάρτη (23/3):
Ιάλυσος: 15.00: Ιάλυσος – Ερμής Ζ.
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής), Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Οικονόμους (Δυτ. Αττικής).

Ραφήνα, 15.00: Τριγλία Ρ. – ΑΟ Γλυφάδας
(Διαιτητής: Γ. Γκριτζέπης (Αρκαδίας), Βοηθοί: Βεργέτης, Κ. Γκριτζέπης (Αρκαδίας).

Πέμπτη, (24/3):
«Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», 18.00: Επισκοπή – ΟΦΗ
Διαιτητής: Χρυσός (Χανίων), Βοηθοί: Σινιοράκης, Αναστασάκης (Χανίων).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook