Η Νομαρχιακη Επιτροπη  ΠΑΣΟΚ Χανίων και οι δημοτικές της  οργανώσεις με ανακοίνωση τους “καταδικάζουν την βάρβαρη επίθεση κατά των αθώων θυμάτων  και εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τέτοιες πρακτικές από όποιον και εάν προέρχεται”.

Όπως τονίζουν “Δυο  ύπουλα τυφλά χτυπήματα σκόρπισαν τον φόβο και έθεσαν επι ποδός ολόκληρη την Ευρωπη. Νοιώθουμε συγκλονισμένοι με ανάμεικτα  συναισθήματα θλίψης και αγανάκτησης για τους αυτουργούς  , συμπόνιας και αλληλεγγύης για τους συγγενείς των ανυποψίαστων θυμάτων που απλά βρέθηκαν στο αεροδρόμιο ή στο μετρό την λάθος στιγμή.

Η τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαρτίου ήταν ακόμη μία μαχαιριά στην καρδιά της Ευρωπαϊκής και ευρύτερα της Δυτικής Δημοκρατίας.
Μιας δημοκρατίας που, ανεξάρτητα από τα ελλείμματά της, ανεξάρτητα από τις πρακτικές εσωτερικές της ανεπάρκειες και τη βαθιά οικονομική και πολιτική κρίση των τελευταίων ετών, στην έμπνευσή της, βασίζεται στην ειρηνική συνύπαρξη των διαφορετικών χαρακτηριστικών και στη γόνιμη διαπολιτισμική σύνθεση, με στόχο την εξασφάλιση και τη μεγιστοποίηση της ατομικής και συλλογικής προόδου”

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook