Περισσότεροι από 6 τόνοι τροφίμων και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης (ρουχισμός, είδη υγιεινής, κλπ), συγκεντρώθηκαν από τον Δήμο Πλατανιά στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες.

Ειδικότερα, ο Δήμος Πλατανιά, σε συνέχεια και της υπ. αρ. 22/4-3-2016 απόφασης της ΠΕΔ Κρήτης, συγκέντρωσε – με την βοήθεια Πολιτιστικών Συλλόγων, Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, Σχολικών Κοινοτήτων και πλήθους πολιτών – 126 τσάντες / χαρτοκιβώτια με είδη ρουχισμού (παιδικά και ενηλίκων) και 135 τσάντες -σακούλες με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, τα οποία και παρέδωσε χθες στο Δήμο Χανίων, ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη συντονισμού της διαδικασίας αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας στους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες για την Δυτική Κρήτη.

Ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες και τους φορείς (πολιτιστικούς συλλόγους, σχολεία, κλπ) του Δήμου Πλατανιά που βοήθησαν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, συνεισφέροντας από το υστέρημα τους στην προσπάθεια ανακούφισης των προσφύγων και στην υποστήριξη, κοινωνικά και οικονομικά, της παρουσίας εκατοντάδων προσφύγων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook