Διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της Ιεράπετρας είχε χθες 23/3/2016 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης αναφορικά με την προετοιμασία της πρώτης αγροτικής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή 27-29 Μαίου 2016. Ειδικότερα συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Ευγένιο ο οποίος υποστήριξε θερμά την πρωτοβουλία αυτή του επιμελητηρίου και εξέφρασε την συμπαράσταση του μέσω και της υποστήριξης του κέντρου αγροτικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Μητρόπολης.

Στην συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων οι οποίοι με την σειρά τους υποστήριξαν την πραγματοποίηση της αγροτικής έκθεσης και δεσμευτήκαν να βοηθήσουν για την καλύτερη προετοιμασία και επιτυχή υλοποίηση της.

Τέλος ο κος Χαριτάκης συνάντησε τους προέδρους του εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού συλλόγου, του αγροτικού και  του συλλόγου καφέ και εστιατορίων, του συνδέσμου ενοικιαζόμενων καταλυμάτων Μακρύ Γυαλού και του συνδέσμου ξενοδόχων Ιεράπετρας και ανατολικής Κρήτης. Οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής της Ιεράπετρας εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στην πρωτοβουλία του επιμελητηρίου και την πρόθεση τους να βοηθήσουν αλλά και να ενεργοποιήσουν τα μέλη τους ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουν σε ένα αποδοτικό και επιτυχημένο τριήμερο για την επιχειρηματική κοινότητα αλλά και την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.

Στις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες των επαγγελματικών, εμπόρων και ξενοδόχων της Ιεράπετρας  για την περίοδο που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook