Η Μαρία Μπεκατώρου έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του αγαπημένου της συζύγου Αντώνη Αλεβιζόπουλου. Το ζευγάρι είναι μαζί συνολικά δώδεκα χρόνια ενώ παντρεύτηκαν το 2007. 

Τη φετινή επέτειο του γάμου τους αποφάσισαν να τη γιορτάσουν την περασμένη Τετάρτη με ένα δείπνο στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου στο «Βαρούλκο». Άλλωστε η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera και παρουσιάστρια του Τηλεάστυ έχει αναπτύξει φιλικούς δεσμούς με τον έμπειρο σεφ. Οι δυο τους συνεργάζονται στο νέο πρότζεκτ του Mega, «Junior Master Chef», που θα προβληθεί τον χειμώνα. Γι’ αυτό και το δείπνο της επετείου της το φρόντισε ο ίδιος ο Λευτέρης Λαζάρου.

\"Μαρία

«Μόνο συναισθήματα ευτυχίας νιώθω. Παρόλο που με τον Αντώνη είμαστε τέσσερα χρόνια παντρεμένοι, νιώθω σαν να παντρευτήκαμε τώρα. Δίπλα του αισθάνομαι κάθε μέρα χαρούμενη και γεμάτη» εξομολογείται η Μαρία Μπεκατώρου. Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον σε μια σχέση που μετράει ήδη 12 χρόνια; «Να προσπαθείς να αποφεύγεις τη μιζέρια που προκαλούν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας».

Μάλιστα, οι θαυμαστές της παρουσίαστριας τίμησαν τη φετινή επέτειο του γάμου της με πολλές ευχές και ένα video με όμορφες στιγμές της που ανάρτησαν στην προσωπική της σελίδα στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η Μαρία Μπεκατώρου συγκινήθηκε πολύ όταν μπήκε στην ιστοσελίδα της και ανακάλυψε ότι μια ομάδα θαυμαστών της είχε στείλει ένα video με αφιέρωση. Ήταν το «δώρο» τους για τη συμπλήρωση 12 χρόνων ευτυχισμένης συζυγικής ζωής της γνωστής παρουσιάστριας. Το video περιλάμβανε μια σειρά από φωτογραφίες του ζευγαριού και ήταν «ντυμένο» μουσικά με το τραγούδι «Μυστικό» της Πέγκυς Ζήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook