Με το ίδιο σκορ που ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επικράτησε του Ιωνικού (8-6), πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στην Α2.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα χρησιμοποίησε ως έδρα στον αγώνα αυτόν το κολυμβητήριο Ηρακλείου, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμη για χρήση η 50άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Ο Ιωνικός βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 5-4, αλλά ο ΝΟΧ με επιμέρους σκορ 4-1 στα επόμενα δύο οκτάλεπτα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο παίκτης σήμα-κατατεθέν του ΝΟΧ, Μανούσος Βιζυράκης, ήταν πρώτος σκόρερ με 3 γκολ, δύο πέτυχε ο Οδυσσέας Μπαριωτάκης και από ένα οι Μουστεράκης, Φύταλης.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ο Ηλίας Μαχαίρας.

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES – Ιωνικός 8-6
Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος – Χατζηαναστασίου
Τα 8λεπτα: 2-1, 2-4, 3-1, 1-0
 
Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Τσιστράκης, Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης, Φύταλης 1, Μπιτσάκης, Μουστεράκης 1, Μπαριωτάκης 2, Βιζυράκης 3, Μαραγκουδάκης, Σολογάνης, Γιαννουδάκης, Μυγιάκης, Παπαμανωλιουδάκης.
 
Ιωνικός (Κώστας Δήμου): Παρασκευόπουλος, Μανώτης 1, Βυθούλκας, Κουλαξίδης, Νύκαρης 1, Δούκας, Τσακιράκης 1, Ψύχος 1, Αγκόρτσας 3, Γεωργακόπουλος, Τοροσιάδης, Κόλλιας, Παπαδογιάννης, Κωνσταντόπουλος 1, Γαβαλάς.
 
Η 2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES – Ιωνικός 8-6
ΟΦΗ – Πανιώνιος 11-10
Ρεπό: Ν.Ο. Ρεθύμνου
 
Η βαθμολογία (Σε 2 αγων.)
1. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 3
-. Ιωνικός 3
-. Πανιώνιος 3
-. ΟΦΗ 3*
5. Ν.Ο. Ρεθύμνου 0*
 
Η επόμενη 3η αγωνιστική
Σάββατο (2/4)

15:00 Ν.Ο. Ρεθύμνου – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
Κυριακή (3/4)
13:30 Ιωνικός – ΟΦΗ

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook