Σε μία ημέρα μνήμης για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια του ένθερμου υποστηρικτή της ομάδας Αντώνη Χατούπη και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Συγγελάκη ο ΑΟΧ “έγραψε” μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του.

Μάταια ο κόσμος που βρέθηκε στα Περιβόλια περίμενε να δει τους παίκτες του Θωμά Γράφα στο ματς απέναντι στην Κέρκυρα. Ο ΑΟΧ έδωσε με καθυστέρηση τα λεφτά που προβλεπόταν για τα έξοδα διαιτησίας και ο διαιτητής Γρατσάνης (Τρικάλων) έκλεισε το φύλλο αγώνα σε βάρος της Χανιώτικης ομάδας.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε περιθώριο 20 λεπτών στον ΑΟΧ και παρότι έστω και λίγα λεπτά μετά την προθεσμία του καταβλήθηκε το προβλεπόμενο ποσό ο ίδιος ήταν ανένδοτος στο να διεξαχθεί το ματς, παρά τη συναίνεση και της Κέρκυρας να αρχίσει ο αγώνας έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. 

Ο ΑΟΧ αναμένεται να χάσει το ματς άνευ αγώνος με 0-3 και κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, 2 βαθμών από το επόμενο και χρηματικό πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ! Κατά συνέπεια είναι ορατός ξανά ο κίνδυνος του υποβιβασμού!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook