Σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του ο Α.Ο. Χανιά με ανακοίνωσή του αποδίδει τη σημερινή μαύρη σελίδα για τον σύλλογο στην… αλλαγή της ώρας!

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση οι διοικούντες την ΠΑΕ ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα λεφτά για την πληρωμή των διαιτητών (ήδη είχε κατατεθεί μέσω τραπέζης ένα ποσό για τα έξοδα διαιτητών και παρατηρητή) καθυστέρησε να παρευρεθεί στο γήπεδο λόγω μπερδέματος με την αλλαγή της ώρας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά γνωρίζοντας όλες τις κυρώσεις, δεν είχε καμία πρόθεση να μην διεξαχθεί ο αγώνας με την Κέρκυρα όπου ήταν εξάλλου και τηλεοπτικός. Ο ΑΟΧ θα έπαιρνε περίπου 7.000 ευρώ. Τα προβλεπόμενα χρήματα των διαιτητών και του παρατηρητή είχαν κατατεθεί μέσω τραπέζης. Ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα χρήματα για τα μεταφορικά τους, καθυστέρησε λόγω αλλαγής της ώρας και έφτασε στο γήπεδο 14.28 με την παλιά ώρα, όπου ο διαιτητής είχε κλείσει το φ.α. στις 15.26.

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΧ και των ανθρώπων της Κέρκυρας και όλων των παραγόντων που παρευρέθηκαν, ο διαιτητής παρέμεινε αμετάπειστος να ξεκινήσει τον αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook