Στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κισσαμικός αναφέρθηκε ο Αλέξης Σελινιωτάκης, που είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας και φέτος.

Ο Χανιώτης μέσος, που είναι εκ των αρχηγών του Κισσαμικού, ανέφερε τα εξής: «Εμείς αυτό που είπε και ο κόουτς, είχαμε πει όλη την εβδομάδα να μην σταθούμε μόνο στην καλή εμφάνιση που είχαμε με τη Λάρισα. Γενικά η ομάδα θεωρώ ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλοί και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ και ίσως στο δεύτερο ημίχρονο αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναιγιάλειου κι εύχομαι να βρει τον δρόμο της. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, τη διοίκηση και τους συμπαίκτες μου, για αυτά που προσφέρουν όλη τη χρονιά».

Ο Βασίλης Μαυρόπουλος για τον Παναιγιάλειο είπε τα εξής: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κισσαμικού για τη δίκαιη νίκη τους. Με δύο γρήγορα γκολ μπήκαν μπροστά στο ματς κι έτσι τελείωσε το παιχνίδι. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε λίγο και ισορροπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί για την εστία του αντιπάλου. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους κόντρα σε όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε. Καλή συνέχεια στον Κισσαμικό και μακάρι κι εμείς να ξαναβρούμε το καλό μας πρόσωπο που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook