Τέλος με τραγικό τρόπο στο θρίλερ εξαφανίσεις της διάσημης σολίστ της Καμεράτας, Ελίζαμπεθ Σέϊφερ, καθώς βρέθηκε νεκρή στο δάσος της Καισαριανής στους πρόποδες του Υμηττού.

Η Γερμανίδα υπήκοος παντρεμένη με τον επίσης διάσημο πιανίστα Σπύρο Κουτσουβέλη, εξαφανίστηκε από το σπίτι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, έπειτα από έναν καυγά που είχε στην Καμεράτα με συνάδελφο της.

Ο σύζυγος της κίνησε “Γη και Ουρανό” για να βρει την αγαπημένη του μέχρι που το πρωί του Σαββάτου έμαθε τα άσχημα νέα. Στο δάσος της Καισαριανής στους πρόποδες του Υμηττού, ένας περιπατητής αντίκρισε το ανατριχιαστικό θέαμα. Το άψυχο κορμί μιας γυναίκας.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ο Ιατροδικαστής ο κ. Νιτλέρνια αλλά και ο σύζυγος της 51χρονης οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως αναγνώρισε την σύζυγο του.

Σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε επί τόπου ο ιατροδικαστής, η άτυχη γυναίκα έφερε στο εσωτερικό του αριστερού της καρπού βαθύ τραύμα στης φλέβες ενώ δεν έφερε άλλα τραύματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια η ίχνη πάλης.

Δίπλα της βρέθηκε ένα χρησιμοποιημένο ξυραφάκι με ίχνη αίματος, ένα κινητό τηλέφωνο και μια μικρή τσάντα με προσωπικά της αντικείμενα.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, πλην όμως τα ακριβή αιτία θανάτου θα διαπιστωθούν σήμερα το μεσημέρι που θα ολοκληρωθεί από τον ιατροδικαστή η νεκροτομή στο πτώμα τις άτυχης σολίστ.

Βέβαια το πλέον σημαντικό στοιχείο που θα δώσει κατεύθυνση στις έρευνες είναι το πόσες ημέρες ήταν νεκρή η άτυχη σολίστ, καθώς εάν προκύψει πως βρήκε το θάνατο λίγα 24ωρα πριν εντοπιστεί το πτώμα της, τότε τα δεδομένα αλλάζουν και περιπλέκονται με μυστήριο, καθώς θα πρέπει να διερευνηθεί το που κινούνταν και διέμενε όλες αυτές τις ημέρες η άτυχη γυναίκα.

Στο μεταξύ ο ιδιωτικός ερευνητής Γρηγόρης Ποντικάκης, που είχε προσληφθεί από τον σύζυγο της Σέϊφερ προκειμένου να αναζητήσει την γυναίκα δηλώνει στην “Espresso”: “…η σολίστ αναγνωρίστηκε απο το σύζυγο της οποίος είναι συντετριμμένος από αυτή την τραγική εξέλιξη. Τα πρώτα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας κάνουν λόγο για αυτοχειρία. Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν με την νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει ο ιατροδικαστής. Εμείς θέλουμε να μάθουμε με σαφή τρόπο πως πέθανε η 51χρονη και κυρίως πότε.”.

Οι συνάδελφοι της 51χρονης, όσο διαρκούσαν οι έρευνες για την ανεύρεση της εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζουν: “…είμαστε αναστατωμένοι και θλιμμένοι για την εξαφάνιση της αγαπημένης μας συναδέλφου, της Λιζ. Ελπίζουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, να επιστρέψει σύντομα κοντά μας.”, δυστυχώς η πραγματικότητα αποδείχθηκε εντελώς διαφορετική από τις ευχές των μουσικών της Καμεράτας.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook