Πέντε ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στην λεωφόρο Σούδας που στοίχισε τη ζωή σε έναν 64χρονο, όταν έσπασε ένα τεράστιο κλαδί και καταπλάκωσε τον άτυχο οδηγό, ειδικοί πραγματογνώμονες, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, μετέβησαν σήμερα για αυτοψία στο σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Οι δυο πραγματογνώμονες ως ειδικοί φυτοΰγειονομικοί ελεγκτές, θα εξετάζουν κατά πόσο το δέντρο ήταν υγιές, την ηλικία του, την γενική του κατάσταση, αν υπήρχαν εμφανή σημάδια ότι το δέντρο ήταν άρρωστο καθώς και κατά  πόσο οι καιρικές συνθήκες οδήγησαν στην αποκοπή τμήματος του δέντρου.

Παράλληλα οι δύο πραγματογνώμονες μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όπου εκεί, αστυνομικοί της τροχαίας τους έδωσαν, φωτογραφίες από το κλαδί που έσπασε κόβοντας το νήμα της ζωής του 64χρονου, και οι οποίες θα αποτελέσουν μέρος των στοιχείων που συλλέγουν προκειμένου να καταλήξουν σε πόρισμα στο οποίο θα απαντά σε μια σειρά από ερωτήματα για τις συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Σε  μια εβδομάδα το πόρισμα των ειδικών

Η τροχαία Χανίων, και ενδεχομένως υπό το βάρος της πίεσης της κοινής γνώμης που συγκλονίστηκε από το δυστύχημα, “προχωρά” γρήγορα την προανάκριση για το τραγικό συμβάν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές, ζήτησαν από τους δύο πραγματογνώμονες που μετέβησαν σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο, να παραδώσουν σε χρονικό διάστημα μόλις μιας εβδομάδας την έκθεσή τους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook