Τη συμπαράστασή τους στους φιλάθλους του Α.Ο. Χανιά εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Κισσαμικού “Grupo de Alcohólicos”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση συμπαράστασης:

Σαν σήμερα (χθες) πριν από ένα χρόνο, η οικογένεια των φίλων “Blue Boys” και γενικότερα όλη η οικογένεια του ΑΟ Χανιά, θρηνούσε για την απώλεια του Αντώνη Χατούπη του “τυμπανιστή” τους! Σήμερα (χθες), η οικογένεια των “Blue Boys”, όπως και όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί και φίλοι του ΑΟ Χανιά, θρηνούν για ακόμα μια φορά! Αυτή τη φορά θρηνούν για την κατάσταση στην οποία έχουν φτάσει κάποιοι την αγαπημένη τους ομάδα, με αποκορύφωμα τη σημερινή (χθεσινή) μη διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας τους εναντίον της Κέρκυρας/Κασσιόπης!

Μέσω αυτής της ανακοίνωσης θέλουμε σαν οπαδοί, να τους εκφράσουμε την στήριξή μας και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα που κάνουν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας! Με την ομάδα του ΑΟ Χανιά και τους οπαδούς της μας χωρίζουν πολλά και η ποδοσφαιρική μας “κόντρα” ξεκίνησε από πολύ παλιά και φυσικά θέλουμε τη νίκη σε κάθε μεταξύ μας αγώνα, αλλά όλα αυτά κρατάνε ΜΟΝΟ για 90′!!!Για εμάς, στο απέναντι ”πέταλο” υπάρχουν αντίπαλοι, ΜΟΝΟ για 90′!Ο “εχθρός” δε βρίσκεται στο απέναντι “πέταλο”, ο “εχθρός” βρίσκεται στα γραφεία των μανατζαρέων, στις εταιρίες των “μπουκ”, σε “διορισμένες” διοικήσεις, σε γραφεία υπουργών (Κοντονής) και σε γραφεία ποδοσφαιρικών μεγαλοπαραγόντων! Ο “εχθρός” δε φοράει αντίθετη φανέλα από τη δική μας, ο “εχθρός” φοράει γραβάτα και κοστούμι! Λευτεριά στον ΑΟ Χανιά,λευτεριά στους οπαδούς…”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook