Όπως ίσως, όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουμε, αύριο θα γίνει συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή, με τις δύο πλευρές, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, να ετοιμάζονται να χτυπηθούν.

Ένα πράγμα όμως προκαλεί απορία. 

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θα χρησιμοποιήσει ως βασικό επιχείρημα απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα την υπόθεση με τη γάτα Ιμαλάϊων και τα μυστικά ραντεβού του πρωθυπουργού πριν και μετά τις εκλογές του 2015.

Ενώ, σύμφωνα πάντα με τα αθηναϊκά ενημερωτικά site, οι συνεργάτες του Κυριάκου προειδοποιούν για μία ακόμα σημαντική αποκάλυψη, αναλόγως της εξέλιξης της συζήτησης στην Βουλή.

Με απλά λόγια δηλαδή, αν ο Αλέξης Τσίπρας κάνει σημαντικές αποκαλύψεις διαπλοκής για τη ΝΔ, τότε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει εξίσου σημαντικές αποκαλύψεις για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαπλοκή.     
 
Με ακόμα πιο απλά λόγια, βλέπουμε ότι και εδώ γίνεται ένα πολιτικό παζάρι μεταξύ των δύο πλευρών: «Αν αποκαλύψεις πολλά, θα αποκαλύψω και εγώ, αν πάλι δεν αποκαλύψεις πολλά, τότε και εγώ θα το πάω χαλαρά».. και οι πολίτες στο σκοτάδι.

Δηλαδή, όλα πλέον έχουν γίνει αντικείμενο σπέκουλας.

Δεν πρέπει όμως οι πολίτες να ενημερωθούν για όλα; 

Δεν πρέπει επιτέλους να υπάρξει διαφάνεια στην πολιτική ζωή, να βγουν όλα στο φως και να μας αφήσουν να αποφασίσουμε εμείς ποιος είναι πιο διαπλεκόμενος από τον άλλον;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook