Το Final 6 στην Α2 Κατηγορία ανδρών στην υδατοσφαίριση συνεχίζεται από την Παρασκευή (15/7) έως και την Κυριακή (17/7) με την διεξαγωγή του β’ γύρου. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επιδιώκει να «σφραγίσει» την επιστροφή του στην Α1 μετά το «5Χ5» που έκανε στον πρώτο γύρο, ενώ ελπίδες για την 2η έστω θέση έχει και ο ΟΦΗ.

Ο ΝΟΧ θέλει να επαναλάβει τις εμφανίσεις του πρώτου… κομματιού της τελικής φάσης και κυρίως αυτές κόντρα σε ΟΦΗ (15-1) και Ηρακλή (15-5) ξεκινώντας τις προσπάθειές του στον β’ γύρο απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου και συνεχίζοντας κατά σειρά με ΟΥΚ Βόλου, Αργοστόλι, ΟΦΗ και Ηρακλή.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES, Νίκο Βλαζάκη, «πρέπει να κρατήσουμε τη σοβαρότητά μας για να μπορέσουμε να κάνουμε ξανά το 5 στα 5 που πρόκειται και για τον στόχο μας. Θέλουμε λιγότερες βέβαια νίκες για να ανέβουμε κατηγορία και μαθηματικά, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ελπίζουμε μάλιστα ότι θα έχουμε την ευκαιρία σε αυτά τα παιχνίδια να δώσουμε χρόνο στους μικρούς και να τους προετοιμάσουμε έτσι για την επόμενη χρονιά. Από εκεί και πέρα, το θέμα δεν είναι η άνοδος, αυτή θα επέλθει είτε έτσι είτε αλλιώς. Το θέμα είναι τι θα γίνει του χρόνου με το κολυμβητήριο… Η ομάδα ανεβαίνει πια στην Α1 και είναι αδύνατο να έρθει εκ νέου αντιμέτωπη με τα προβλήματα που ήρθε φέτος. Δεν γίνεται στην Α1 ούτε μπορεί γενικώς ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και τα υπόλοιπα τμήματά του να μπορέσουν να λειτουργήσουν εάν συνεχίσουν να υπάρχουν και του χρόνου τα ίδια προβλήματα».

Στην αποστολή του Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES συμπεριλαμβάνονται 15 παίκτες, με την μοναδική αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, να είναι αυτή του Λειψάκη, ο οποίος παίρνει τη θέση του Μαζοκοπάκη. Πιο αναλυτικά, η ομάδα που καλείται να ολοκληρώσει την υπόθεση-άνοδος για τον Χανιώτικο Όμιλο είναι η εξής: Λαγωνικάκης, Λεβεντάκης, Βιζυράκης, Κωνσταντουδάκης, Λάππας, Φράγκος, Σολανάκης, Αυγουστιανάκης, Φωκάς, Χαριτάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Μπαριωτάκης, Βλαζάκης, Λειψάκης και Μαραγκουδάκης.

Από την άλλη ο ΟΦΗ είναι στην τρίτη θέση με 7 βαθμούς, ενώ το δεύτερο Αργοστόλι έχει 10. Το συγκρότημα του Γιώργου Σπαγουλάκη έχει βάσιμες ελπίδες για την άνοδο και «ρίχνεται» στην μάχη με πρώτο αντίπαλο τον ΟΥΚ Βόλου και στη συνέχεια με Αργοστόλι, Ηρακλή, ΝΟΧ και Τρίτωνα.

Το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική – Παρασκευή (15/7)
19.30: Αργοστόλι-Ηρακλής

20.30: Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES-Τρίτων Αμαρουσίου

21.30: ΟΦΗ-ΟΥΚ Βόλου

2η αγωνιστική – Σάββατο (16/7)
12.15: Ηρακλής-Τρίτων Αμαρουσίου

13.15: ΟΥΚ Βόλου-Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES

14.15: Αργοστόλι-ΟΦΗ

3η αγωνιστική – Σάββατο (16/7)
19.30: Τρίτων Αμαρουσίου-ΟΥΚ Βόλου

20.30: ΟΦΗ-Ηρακλής

21.30: Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES-Αργοστόλι

4η αγωνιστική – Κυριακή (17/7)
09.30: Ηρακλής-ΟΥΚ Βόλου

10.30: Αργοστόλι-Τρίτων Αμαρουσίου

11.30: ΟΦΗ-Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES

5η αγωνιστική – Κυριακή (17/7)
16.30: ΟΥΚ Βόλου-Αργοστόλι

17.30: Τρίτων Αμαρουσίου-ΟΦΗ

18.30: Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES-Ηρακλής

 Οι αγώνες για τον β’ γύρο των play off θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

 Η Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
1. Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES 15

2. Αργοστόλι 10
————————————–
3. ΟΦΗ 7

4. Ηρακλής 5

5. ΟΥΚ Βόλου 3

6. Τρίτων Αμαρουσίου 3

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook