Με τις καθιερωμένες θρησκευτικές και επετειακές εκδηλώσεις γιορτάστηκε και φέτος η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου στα χωριά του  Δήμου Αμαρίου.

Ο Δήμαρχος κ. Παντελής Μουρτζανός παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου που έγιναν στην έδρα του Δήμου Αγία Φωτεινή και στην ιστορική έδρα του Δήμου στο Φουρφουρά. 

Στην Αγία Φωτεινή μετά τη δοξολογία ακολούθησε ομιλία από μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου. Στη συνέχεια τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων από τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Αποστόλων, τον εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αποστόλων και από μαθητές του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Αποστόλων και Γυμνασίου Συβρίτου.

Στο Φουρφουρά μετά τη δοξολογία ακολούθησε ομιλία από την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Φουρφουρά και η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών. Στη συνέχεια τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων από τον Δήμαρχο, την εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίας Φωτεινής, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Φουρφουρά, τον εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φουρφουρά και από μαθητές του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου Φουρφουρά. 

Τέλος, παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκαν δοξολογία και καταθέσεις στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων και άλλων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook