Τον παλιό καλό του εαυτό έχει βρει ξανά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κώστας Περιστερίδης, που έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα, μετά από την πώληση του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.

Ο Χανιώτης γκολκίπερ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, που οδήγησαν τον ΠΑΣ Γιάννινα να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2018.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα της ομάδας Κώστα Περιστερίδη μέχρι τις 30/06/2018.

Ο ίδιος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα μου. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Ο ΠΑΣ είναι οικογένεια και όλοι με έχουν βοηθήσει από την πρώτη μέρα μου εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κ. Τσελιόπουλο με τον οποίο δουλεύω καθημερινά και όλους τους συμπαίχτες μου. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια, να πάμε την ομάδα ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΣ”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook